Pere Pujol Ferrusola

Un dels fills de Jordi Pujol es fuga dels Mossos: se salta semàfors a tota velocitat

El fill de l'expresident de la Generalitat circulava de manera temerària en plena Rambla de Barcelona

La família Pujol Ferrusola no guanya per disgustos. Avui tornen a ser notícia, a causa d'una greu imprudència, la qual ha tingut lloc en ple centre de la ciutat comtal.

Els Mossos d’Esquadra van denunciar aquest dissabte passat Pere Pujol Ferrusola, fill de l'expresident de la GeneralitatJordi Pujol, per conducció temerària i fugir d’una patrulla. 

El quart fill de Jordi Pujol va fugir dels mossos

Segons ha avançat ‘El Periódico’ i ha pogut confirmar l’ACN, els fets van passar a la Rambla de Barcelona, quan els agents van demanar a un conductor que s’aturés perquè estava circulant de forma imprudent. 

El vehicle no ho va fer i va fugir de forma temerària, a gran velocitat, saltant-se els semàfors i en alguns carrers fins i tot en sentit contrari. 

Els policies li van perdre el rastre quan va agafar una de les rondes de sortida de la ciutat. 

En comprovar la matrícula, els Mossos han constatat que el propietari és Pere Pujol Ferrusola.

El jutge accepta la petició de Jordi Pujol Ferrusola fill

A més, el mes passat va ser notícia el fill gran de l'expresident. 

El jutge de l'Audiència Nacional Santiago Pedraz va autoritzar que Jordi Pujol Ferrusola, primogènit de l'expresident de la Generalitat, cobrés mensualment una quantitat equivalent al salari mínim interprofessional (SMI).

Així doncs, Pedraz va acceptar la petició de la defensa del fill de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol.

Cobrarà 1.000 euros mensuals

La quantitat se situa en 1.000 euros aquest 2022, d'un compte que tenia embargat des del 2015, per les causes judicials que té pendents.

En una providència, Pedraz va acordar el desbloqueig parcial de l'embargament i va acceptar la petició que havia fet la defensa de Pujol Ferrusola. 

A l'espera del judici

El fill gran de l'expresident està pendent de judici a l'Audiència Nacional pels delictes d'associació il·lícita, blanqueig de capitals, falsificació de document mercantil, contra la hisenda pública i frustració de l'execució.

Pedraz va acordar al juny l'obertura de judici oral, que encara no té data, i va fixar una fiança de 7,5 milions d'euros a Jordi Pujol Ferrusola.