El periodista Marc Calderó s'emociona en directe al programa 'Hablando Claro' de TVE1

Un conegut periodista català, insultat per emocionar-se en directe: «nenaza»

El periodista s'ha emocionat en rebre una bona notícia

Les agressions homòfobes són encara molt presents. Encara que es fan moltes campanyes per conscienciar la població, la realitat és que es produeixen agressions de tota mena.

Un conegut periodista ha denunciat públicament, a través del seu perfil de Twitter els comentaris homòfobs que algunes persones li han fet arribar, a causa de la seva condició sexual. El presentador de RTVE, Marc Calderó, ha rebut, a través de les xarxes socials, insults per haver-se emocionat en directe. 

Primer pla de Marc Calderó.
Marc Calderó ha explicat les agressions que està patint. | TELECINCO

«Continuarem emocionant-nos cada cop que donem una bona notícia»

Marc Calderó, extreballador de Telecinco i actual periodista de Televisió Espanyola ha denunciat públicament la situació que està vivint. El periodista català està rebent una pluja de comentaris homòfobs pel fet d'emocionar-se en directe, en conèixer una bona notícia. 

Els fets van ocórrer durant l'emissió en directe del programa Hablando Claro, de TVE1, el qual el periodista presenta amb Lourdes Maldonado. Calderó s'ha emocionat en saber que s'ha trobat amb vida la nena de 14 anys que feia cinc dies que estava desapareguda a Albacete.

Marc Calderó i Lourdes Maldonado, els presentadors del programa 'Hablando Claro' de TVE1.
Marc Calderó i Lourdes Maldonado són els presentadors d''Hablando Claro'. | RTVE

Aquest fet ha causat molt de rebombori entre el públic, ha rebut insults de tota mena. El periodista ha denunciat els fets públicament,  penjant un vídeo on es mostra com s'emociona en conèixer la notícia. «Al·lucinat amb alguns missatges que estic rebent per emocionar-me en directe. Continuarem emocionant-nos cada cop que donem una bona notícia!», ha expressat el periodista responent al conjunt de crítiques.

«Nenaza», «ploramiques», «tou»

Els missatges que ha rebut el periodista atempten, sobretot, contra la seva orientació sexual. Algunes persones li han fet arribar comentaris com 'nena', 'ploramiques', o 'tou' per mostrar la seva cara més sensible davant les càmeres.

En compartir-ho a la xarxa, els seguidors, amics i companys li han volgut donar tot el suport, remarcant-li que és una gran persona i un gran professional. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!