Un periodista de la COPE, sobre Pilar Rahola: «No es cansa de fer el ridícul»

La catalana ha confessat tocaments del rei Joan Carles en una reunió entre els dos als anys noranta

COPE
Carlos Herrera posa en dubte la veracitat de la versió de la periodista catalana  | COPE

La confessió incendiària de Pilar Rahola sobre els suposats tocaments de Joan Carles a un dels seus pits segueix portant cua. «No es cansa de fer el ridícul», ha dit Carlos Herrera, periodista de la COPE. La catalana ha assegurat que el rei emèrit li havia «fet suc de taronja» en un pit, amb l'excusa de col·locar-li del dret un pin republicà que lluïa en una reunió entre els dos als anys noranta. I les reaccions han estat de tots colors.

Herrera és un dels incrèduls, que posen en dubte la versió de Rahola. «És com Ada Colau, tot li passa a ella», afegia el periodista. Diversos mitjans de comunicació han tirat d'hemeroteca i han tret a la llum vídeos de la periodista catalana a la sortida de la reunió en qüestió amb el rei, mostrant-se satisfeta de la trobada i assegurant que tenien «bona relació». Rahola explica, en aquest sentit, que en aquell moment no havia estat capaç d'explicar-ho a ningú més que a la seva família.

El pin republicà que Rahola portava del revés

Un dels detractors de Rahola en el cas dels suposats tocaments del rei és també l'expresident de Cantàbria. «Em sembla increïble. No la crec en absolut i a mi el rei em va explicar una altra cosa», ha dit Ángel Revilla. Segons explica, el rei li hauria comentat que havia estat amb la periodista i que «portava una bandera republicana al pit». «Malament va la república», li hauria dit Joan Carles a Rahola, segons Revilla. En resposta al «per què» de la catalana, el rei li hauria col·locat el pin: «Perquè el portes de cap per avall».

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari