Rahola mostra el pin republicà que lluïa el dia que el rei emèrit l'hauria magrejat

La catalana assegurava el passat diumenge que Joan Carles, amb l'excusa de col·locar-li, havia «fet suc de taronja» amb el seu pit

Rahola
Rahola ha aclarit que no acusa el rei d'abús, sinó de «prepotència borbònica»   | Cuatro

Continua donant joc l'escàndol dels suposats tocaments del rei Joan Carles a Pilar Rahola. La periodista catalana afirmava el passat diumenge a TV3 que el rei emèrit li havia magrejat un pit feia uns anys, amb l'excusa de posar-li del dret un pin que duia a la camisa.

Rahola ha parlat, ni més ni menys, que de «fer suc de taronja», insinuant que el rei li hauria 'espremut' un pit. De seguida, defensors del monarca han respost a la catalana. «És un gran seductor, però mai un abusador, mai», deixava caure Jaime Peñafiel. «No va ser un tema sexual; jo mai l'he acusat d'abús, però sí que va ser un acte de prepotència borbònica», respon Rahola als qui posen en dubte la seva credibilitat.

Un pin republicà amb la cara del president Macià

Pin
El pin llueix la cara del president Macià   | Cuatro

 

Alguns mitjans han tirat d'hemeroteca i han recuperat les imatges del dia en qüestió, en què Pilar es mostrava satisfeta de la reunió amb el rei, explicava l'anècdota que ell li havia posat del dret el pin i assegurava tenir-hi una bona relació. «Em vaig quedar molt tallada. Al principi només ho vaig explicar a la família i a ningú més», justifica.

Justament aquest dilluns la mateixa Rahola, en una de les seves connexions habituals amb el programa 'Todo es mentira' que Risto Mejide dirigeix a Cuatro, s'atrevia a lluir el pin en qüestió, el mateix que portava el suposat dia en què va viure el tens moment amb el rei emèrit: un pin republicà, amb la cara del president Macià, que Joan Carles li hauria col·locat del dret, aprofitant per tocar alguna cosa més, segons afirma Rahola. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari