Street Tacos, la nova aposta 'mexicana' a la Barceloneta amb productes de proximitat

El restaurant compta amb servei 'take away', així com a opcions per a vegans, vegetarians i celíacs

La gastronomia expandeix els seus horitzons i fronteres fins a creuar l'Atlàntic. En aquesta ocasió ha estat el torn d'un dels plats mexicans més simbòlics: els tacos. Tot i que ja són coneguts per tothom, la nova aposta «gamberra» i avantguardista Street Tacos ha obert les seves portes a la Barceloneta, tot un oasi per al comerç davant la concurrència turística.

  

Trepitjant fort, la 'taqueria' ofereix la possibilitat de gaudir dels seus productes al mateix local i paral·lelament, per als més casolans, disposa de servei 'take away'. Ara bé, és indispensable embrutar-se les mans seguint la seva filosofia #handsonly.

Street Tacos elabora les seves propostes més creatives amb ingredients de proximitat i km 0. El seu xef, Luca Marongiu, ha dissenyat una carta innovadora amb tan sols set productes que, combinats entre si, faran dels tacos de carrer una gran opció saludable en cas de tenir l'estómac buit durant els passejos pel barri marítim.

Opcions veganes i aptes per a celíacs

Per descomptat els més oblidats no hauran de preocupar-se; amb l'arribada del veganisme i el vegetarianisme, els que opten per no consumir carn, peix o res que provingui d'un animal, disposen cada vegada de més opcions i Street Tacos s'ha volgut sumar a la causa. A més, tots els tacos s'elaboren amb una base de blat de moro, per tant són aptes per a celíacs.

Humil, de carrer, recorda als 'foodtrucks' tan populars avui dia. Fa més de dos mesos que Street Tacos s'ha assentat a Barcelona oferint una intensa carta amb la finalitat de convèncer els clients de repetir. El decorat, dut a terme per Clara Arnús, que compta amb un interiorisme jovial i vivaç, el protagonitza un cocodril que s'ha guanyat el lloc com a insígnia de l'empresa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari