ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Obre un nou restaurant Gatsby a Barcelona, més exclusiu que mai

El famós local d'espectacles anuncia l'obertura d'un nou restaurant més prestigiós que l'actual

Restaurant Gatsby de Barcelona, situat al carrer Tusset
Restaurant Gatsby de Barcelona, situat al carrer Tuset | Cedida

La cadena de restaurants amb espectacles Gatsby està a punt d'inaugurar un nou restaurant a Barcelona. Així ho han anunciat la direcció, amb motiu de la celebració del seu quart aniversari. Aquesta tardor obrirà un nou restaurant 'lounge' amb entrada pròpia, al costat del local actual.

El nou local serà molt exclusiu, i és que només tindrà capacitat per seixanta persones. La decoració, com de costum, serà molt imponent. No obstant això, la carta que s'oferirà serà diferent de la del local del costat. Segons 'Metrópoli Abierta', tindrà una carta molt cuidada, amb tapes exquisites, molt mediterrànies. També comptarà amb prestigiosos coctelers, i passarà a ser la primera cocteleria d'alt nivell del carrer Tuset.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get ready. Tonight's when our party starts!

A post shared by Gatsby Barcelona (@gatsbybarcelona) on

Exclusivitat i prestigi

Una altra de les novetats que oferirà aquest nou local Gatsby és la possibilitat de celebrar esdeveniments puntuals en format 'pop up', que podran estar protagonitzats per 'bartenders' internacionals invitats especialment per l'ocasió. Situat al carrer Tuset, aquest nou local ha estat dissenyat pel prestigiós Dpoch Studio i dut a terme per Manuel Guerra, tots dos responsables dels projectes del Grup Sutton i d'importants treballs a Eivissa per als clubs de l'illa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cocktails anyone?

A post shared by Gatsby Barcelona (@gatsbybarcelona) on

Gatsby s'ha convertit en un veritable referent per al públic que busca locals exclusius i de prestigi. Es tracta d'un dels locals d'oci nocturn més importants de Barcelona, que combina la bona gastronomia amb la festa posterior. Els locals Gatsby transporten els seus clients als feliços anys 20 dels Estats Units, en què la societat nord-americana gaudia d'una gran prosperitat econòmica.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari