Danae Boronat, primera narradora de partits de futbol a la televisió

Aquest diumenge va posar veu al Atlètic de Madrid-Sevilla després de mesos de preparació

La periodista tarragonina Danae Boronat ha estat la primera dona en narrar un partit de LaLiga a la televisió.
La periodista tarragonina Danae Boronat ha estat la primera dona a narrar un partit de LaLiga a la televisió. | BEIN

La periodista Danae Boronat, nascuda a Tarragona l'any 1985, ha estat la primera dona a narrar un partit de LaLiga per la televisió. Ho va fer aquest diumenge, en el partit disputat entre l'Atlètic de Madrid i el Sevilla a LaLiga TV. Boronat va retransmetre el matx després de mesos de preparació. Va ser ella mateixa la que va demanar als seus caps formar-se en aquest àmbit. «Només volia fer el salt si estava preparada, i per això he estat molts mesos assajant en estudis», ha explicat. 

Danae Boronat, primera narradora de futbol a la televisió

La periodista tarragonina Danae Boronat va posar veu aquest diumenge al partit entre l'Atlètic de Madrid i el Sevilla a LaLiga TV. D'aquesta manera, es va convertir en la primera dona narradora d'un matx de La Liga. Ho va fer amb el suport tècnic de l'exjugador Alberto Edjogo i després d'haver-se preparat durant molts mesos. 

«Ho vaig sol·licitar als meus caps i van acceptar el desafiament. He realitzat molt treball en estudi i la primera vegada que vaig narrar un partit en viu —sense emetre's— va ser al Camp Nou, en el passat derbi, on també vaig estar acompanyada per Alberto Edjogo», ha detallat Boronat, qui ha afegit que «només volia fer el salt si estava preparada». 

Boronat apunta al Mundial de Futbol Femení

Després d'haver aconseguit aquesta fita, Boronat podria continuar les seves passes com a narradora al Mundial de Futbol Femení. Se celebra aquest estiu i de ben segur que comptarà amb figures com Natalia Arroyo, també periodista, seleccionadora de l'equip femení de Catalunya i veu de suport als partits de Mediapro. De mica en mica, les veus de dones es fan un forat en un món tradicionalment ocupat pels homes. 


Comentaris

envia el comentari