Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pilota en un estadi de futbol

Periodistes per un dia en l'arrencada de LaLiga amb Fernando Calero

El defensa central del RCD Espanyol Fernando Calero ha acceptat sotmetre's a l'entrevista dels nostres "periodistes per un dia". Dóna-li al play i gaudeix de l'entrevista que ofereixen Betway i Underground Fan Club

Pilota en un estadi de futbol
Periodistes per un dia en l'arrencada de LaLiga amb Fernando Calero | Pixabay

Avui són els aficionats del RCD Espanyol, Cels i Ariadna, els que s'han convertit en "periodistes per un dia" de la mà de Betway i Underground Fan Club, per conèixer a un dels seus ídols i preguntar-li tot allò que sempre van voler saber. Serà el defensa perico Fernando Calero el que respondrà a tot el que li preguntin aquests periodistes tan especials.

El dubte principal de totes les aficions del nostre futbol gira entorn de l'absència d'aficionats en els estadis. En aquest sentit, Cels pregunta si els futbolistes de l'Espanyol estan fent alguna cosa per a poder substituir la falta de suport dels seus seguidors. Fernando Calero respon que, davant la falta del públic en l'estadi, procuren animar-se molt més entre els propis futbolistes, sent els companys que estan en la banqueta el més semblant a l'afició que tenen.

Ariadna pregunta pels entreteniments de Calero, i amb quina activitat ha passat la quarantena. El central perico explica que els videojocs, la música i l'entrenament han estat les activitats amb les quals ha estat més hores d'aquests mesos a casa.

Li pregunta, també Ariadna, si un futbolista professional com ell es pot permetre luxes amb el menjar en època de vacances. Calero comenta que és bastant llaminer, i que es dona algun capritx dins dels límits permesos per a un futbolista professional.

El tema més personal el treu Cels, preguntant pel millor amic de Calero en la plantilla de l'equip. El defensa de l'Espanyol es mulla i assenyala especialment a Campuzano, amb el qual té molt bon rotllo.

Finalment, el mateix Cels, ens explica que l'afició perica ja està somiant amb la volta a primera, i que aquest pas per la divisió de plata sigui només un vist i no vist. Per això, ja té al cap una promesa en cas d'ascens: un tatuatge. Cels pregunta a Calero sobre el que faria la plantilla si acaben campions de LaLiga SmartBank. Fernando Calero ens explica que el que més li agradaria és poder celebrar-ho amb tota la plantilla i tota l'afició junta.

I a tu, què t'han semblat les preguntes dels nostres "periodistes per un dia" i les respostes de Fernando Calero? Esperem que hagis gaudit, i t'esperem en la pròxima.

Recorda que en Betway Sports pots consultar totes les apostes de futbol disponibles.