Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram
Logo Whatsapp

Més de 180 persones participaran al Pessebre Vivent de Valls

Els dies 21, 22 i 23 de desembre, la capital de l'Alt Camp reviurà la tradició nadalenca amb la vuitena edició del Pessebre Vivent

Aquest matí s'ha presentat una nova edició del Pessebre Vivent de Valls a la plaça dels Escolans.
Aquest matí s'ha presentat una nova edició del Pessebre Vivent de Valls a la plaça dels Escolans. | VallsDiari

 

Després de la inesperada suspensió l'any passat del Pessebre Vivent a causa del fort vent que va bufar per aquelles dates a la capital de l'Alt Camp, una nova edició ja torna a estar en marxa. En menys d’un mes, concretament els dies 21, 22 i 23 de desembre, Valls reviurà la tradició nadalenca amb la vuitena edició del Pessebre Vivent. El Barri Antic serà s'omplirà d’història i tradició. L’itinerari del Pessebre, com cada any,  començarà a l’entrada principal de l’Església de Sant Joan i passarà per l’Hort del Rector, el carrer del Mur, la plaça Tomàs Caylà, el carrer de l’Església i finalitzarà a la plaça dels Escolans.

 

Moltes novetats en el Pessebre Vivent de Valls

Aquest matí, els responsables del Pessebre han explicat que el principal objectiu d’aquesta vuitena edició és sorprendre els visitants amb nous diàlegs, canvis de vestuari i nous elements escenogràfics. Raul Molina, responsable de la direcció artística, ha destacat que «enguany s’han renovat tots els textos de les escenes parlades presents al llarg del recorregut, s’han reforçat les escenes bíbliques i se n’han introduït de noves». A més, i com una altra novetat en aquesta edició del Pessebre Vivent, Molina també ha revelat que la façana de l’Església comptarà amb una nova il·luminació, s’estrenarà una escena d’una fàbrica de teixits, i s’introduirà la festa de la verema a l’espai de l’Hort del Rector.

Més de 180 participants en el Pessebre Vivent 

Més de 180 persones, entre actors, actrius, figurants i col·laboradors, participaran en la vuitena edició del Pessebre Vivent de Valls. Aquesta tradició nadalenca tan arrelada a la capital de l'Alt Camp també compta amb la col·laboració d'empreses i comerços que hi donen suport arribant al centenar, i d'una trentena d'entitats. També s’han ampliat les fleques i cansaladeries que ofereixen al final del recorregut el típic pa amb embotit acompanyat de caldo Aneto ben calent.