Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Leo Messi durant l'entrega del premi Creu de Sant Jordi

La petició d'urgència dels culers que podria canviar el futur de Messi

El Cor Blaugrana ha posat en marxa una petició a Change.org

Imatge de Leo Messi durant l'entrega del premi Creu de Sant Jordi
Imatge de Leo Messi durant l'entrega del premi Creu de Sant Jordi | Instagram (@leomessi)

Malgrat les polèmiques dels darrers anys, l'afició blaugrana té clar que l'astre argentí Leo Messi encara té un llarg recorregut a Can Barça. No és cap secret que Messi te en ment canviar d'aires, i més considerant els problemes amb la directiva blaugrana i amb un projecte esportiu que no acaba d'arrencar. Per aquest motiu, alguns seguidors han posat en marxa una iniciativa per fer que l'argentí es quedi.

Tot i els seus 33 anys, Messi continua sent un jugador determinant i explosiu al terreny de joc, i la seva marxa de l'entitat suposaria un pas enrere. D'aquesta manera, l'entitat El Cor Blaugrana ha posat en marxa una petició a Change.org perquè firmin tants culers com sigui possible i fer que el davanter blaugrana es quedi a Barcelona.

«A Cor Blaugrana no volem esperar que es retiri per demostrar-li la nostra estima. Messi és el jugador més important de la història del FC Barcelona, i ha de lluir aquest títol a casa seva: el Camp Nou. Demanarem al Club que construeixi una estàtua seva a l'Estadi. La petició la portarem a la directiva del Club, amb eines que ja hem fet servir per altres peticions», assegura la petició.

En poques hores, la petició ja ha aconseguit 657 persones, lluny encara perquè aquesta pugui tenir un impacte sobre l'entitat o sobre la decisió de l'astre argentí. Al cap i a la fi, i com ha fet sempre al terreny de joc, Messi tindrà l'última paraula.

Messi trenca tots els rècords

Messi ho ha aconseguit tot al Barça. Per si no fossin pocs 34 títols, ha aconseguit superar a Pelé marcant 644 gols amb un únic club, un repte només a l'abast dels més grans. «Quan vaig començar a jugar a futbol mai vaig pensar que trencaria algun rècord. I menys el que he aconseguit avui que tenia Pelé...», va publicar Messi a les xarxes socials després del partit contra el Valladolid.

Pocs rècords li queden a Messi, però en cas que l'argentí continuï a Barcelona, el que és segur és que seguirà deixant moments pel record. Com diu la petició a Change.org: «Lionel Messi no només és el millor jugador de la història del futbol, sinó que ho ha fet al Barça. Va arribar de molt petit, i aquí es va fer gran, i ha fet gran el club».