Fotomuntatge de Pedro Sánchez i Rocío Carrasco

La petició de Pedro Sánchez en trucar a Rocío Carrasco: Ella va dir 'no'

María Teresa Campos va donar la primícia sobre aquesta trucada, encara que es desconeixia de què van parlar

El passat cap de setmana, María Teresa Campos va revelar en el 'Deluxe' una notícia que va agafar a molts per sorpresa, i és que el mateix Pedro Sánchez, president del Govern, s'havia posat en contacte amb ella per demanar-li el telèfon de Rocío Carrasco, amb qui volia parlar. Segons va explicar la matriarca del clan, aquesta trucada entre Pedro Sánchez i la filla de Rocío Jurado sí que va arribar a produir-se, però es desconeixia de què van parlar.

La notícia va demostrar una vegada més que el documental de 'Rocío Carrasco, contar la verdad para seguir viva', ha suposat molt més que un simple programa de televisió i de la premsa rosa, ja que ha arribat a sectors de la societat que fins ara s'havien mantingut allunyats d'aquesta mena de contingut, com la política.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ja en el primer programa la ministra d'Igualtat, Irene Montero, va manifestar les seves opinions en les xarxes socials i va acabar sortint també en directe a 'Sálvame' per agrair que s'estigui donant veu a una dona maltractada, ja que el fet que sigui Rocío Carrasco està ajudant a visibilitzar un problema que afecta tota mena de dones, també a aquelles amb una bona posició econòmica i amb exposició pública.

En aquest sentit, Pedro Sánchez s'hauria interessat per la història de Rocío Carrasco, però lluny de la mateixa trucada telefònica, el més destacable és que, suposadament, el president hauria demanat a Rocío Carrasco reunir-se per esmorzar i poder parlar en persona. Així, segons ha informat 'EsRadio', aquest cara a cara era la veritable intenció de Sánchez en trucar-li, malgrat que ella va acabar rebutjant la proposta.

L'opinió pública, dividida

Com era d'esperar, el gest de Pedro Sánchez en trucar a Rocío Carrasco ha dividit l'opinió pública, ja molt polaritzada de per si, especialment en temes relacionats amb la política. Per a molts espectadors i usuaris de les xarxes socials, el gest del president li acosta a una problemàtica real i social que només en l'última setmana s'ha cobrat la vida de sis dones i un nen a casa nostra.

I és que creuen que el fet que el president s'interessi per un tema així és una bona notícia per al país i per fer avançar la lluita contra la violència de gènere, el qual demostra que el documental està travessant fronteres a diferents àmbits. En canvi, hi ha molts altres usuaris i espectadors de l'entrevista del 'Deluxe' que creuen que Pedro Sánchez no hauria d'haver trucat, alguns perquè creuen que li fa més mal que bé a la causa, i altres que directament l'ataquen a ell i al documental, els anomenats 'negacionistes', com Carlota Corredera els ha anomenat.

Els negacionistes creuen que el president del Govern té coses més importants a fer que veure 'Sálvame' i interessar-se per un programa que només busca demonitzar Antonio David Flores. Alguns fins i tot acusen l'executiu de tenir una «agenda» dirigida i 'guionitzada' per diverses ministres, i han arribat a afirmar que el documental forma part d'això. Precisament aquests negacionistes estan donant la raó a l'altre col·lectiu que critica Pedro Sánchez per trucar a Rocío Carrasco: Els que creuen que, en fer-ho, ha ideologitzat la causa i ha posat bastons a les rodes a la lluita contra la violència de gènere.

I és que molts creuen que, en posicionar-se d'aquesta manera, ara els que són contraris al PSOE i al govern de coalició amb Unidas Podemos automàticament carregaran també contra Rocío Carrasco i contra la lluita contra la violència de gènere, que és precisament el qual està passant amb aquests negacionistes que ara ataquen el president per «perdre el temps» amb la premsa del cor.