Imatge d'un vigilant municipal de Roda de Ter intentant capturar el petit cangur

Sorpresa a Roda de Ter per un petit cangur que feia salts als carrers del municipi

Segons ha explicat el diari 'El Periódico', l'animal és propietat d'un artista local del poble

Sorprenent imatge la que s'ha viscut aquest matí a Roda de Ter, municipi de la comarca d'Osona. Durant una estona, un cangur s'ha passejat pels carrers de la vila rodenca. Concretament s'ha pogut veure un ualabi, un marsupial semblant als cangurs, però més petit. Diversos veïns han trucat a primera hora del matí als cossos de seguretat, explicant que havien vist un cangur fent salts al carrer.

Els veïns de la vila han gravat diversos vídeos de l'animal, que espantat fugia dels ciutadans i del vigilant municipal que intentaven atrapar-lo. Segons ha explicat el cap del cos municipal del municipi, Ricardo Orive, al diari 'El Periódico', el ualabi és un animal molt jove que l'artista local, Santi Serra, havia adquirit pels seus espectacles amb cavalls. En aquest sentit, Orive ha assenyalat que Serra, que compta amb instal·lacions adequades pels animals, «el tenia des de feia un parell de dies i aquesta nit se li ha escapat».

L'animal no ha resultat ferit ni ha provocat cap accident al municipi

Segons ha explicat el digital 'Osona.com', l'animal no ha patit cap ferida ni ha provocat cap accident durant la seva aventura pels carrers de Roda de Ter. Finalment, el marsupial ha estat capturar i retornat al seu propietari.

Tot i que el vigilant municipal ha explicat al diari 'El Periódico' que el propietari de l'animal és un artista local, diversos mitjans han informat que els Agents Rurals han obert una investigació per tal d'esbrinar l'origen del petit cangur que ha sorprès aquest matí els habitants de Roda de Ter.