Valverde de los Arroyos

Un petit poble de Catalunya, escollit un dels més bonics de tot Espanya

El guanyador serà escollit per votació popular i serà anunciat el 12 de maig

'EscapadaRural' ha anunciat aquest divendres, en el marc del Saló de Turisme B-Travel, el nom dels deu municipis finalistes de la VI edició de la Capital de Turisme Rural.

Esterri d'Àneu finalista

En concret, aquests deu finalistes són els següents:

  1. Blanca (Múrcia). 
  2. Cazorla (Jaén). 
  3. Chinchón (Madrid). 
  4. El Robledo (Ciudad Real). 
  5. Esterri d’Àneu (Lleida). 
  6. Graus (Osca).
  7. Nieva de Cameros i Montemediano (La Rioja).
  8. Sineu (Illes Balears).
  9. Tiedra (Valladolid).
  10. Tinajo (Las Palmas).

'EscapadaRual' avui, ha fet una piulada per promocionar la gran sorpresa. «Avui descobrim el nom dels 10 finalistes del premi que distingeix el destí rural preferit dels viatgers a Espanya», ha esmentat.

I així s'ha fet, aprofitant el Saló de Turisme B-Travel.

El vencedor serà escollit per votació

El guanyador de la VI edició de la Capital del Turisme Rural serà elegit per votació popular i el seu nom es donarà a conèixer el pròxim 12 de maig. 

Des d’avui i fins al 10 de maig, els viatgers ja poden votar a través del web de 'EscapadaRural' a la seva destinació preferida. 

La directora de màrqueting d''EscapadaRural', Olivia Fontela, ha mostrat la seva «gran satisfacció» en assolir en aquest certamen xifres de participació «tan elevades». 

És a dir, més de 200 inscripcions de municipis, entre els quals estaven representades les 17 comunitats autònomes.  

El municipi Olvera és el guanyador actual

El municipi gadità d’Olvera ostenta fins al moment el títol de Capital del Turisme Rural, després de proclamar-se guanyador l’any passat en què va obtenir un 18% dels vots rebuts. 

S'ha de donar visibilitat

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar «visibilitat» a través d’«una gran campanya» de difusió de 'EscapadaRural' en els mitjans, xarxes socials i altres canals. 

A tots aquells municipis que aposten pel desenvolupament del turisme rural sostenible i descobrir, així, noves destinacions a explorar i visitar.

Després de cinc anys de certamen s’ha posat de manifest que la iniciativa ha ajudat a molts municipis a incrementar la seva visibilitat i posicionar-se com una destinació rural de rellevància contribuint així al desenvolupament local, segons traslladen els seus respectius alcaldes.