La franquista Pilar Gutiérrez ha justificat les amenaces de mort del portaveu de la seva entitat

Pilar Gutiérrez, l'àvia franquista més famosa, vincula el coronavirus amb l'exhumació de Franco

La mediàtica defensora del dictador ha aprofitat l'epidèmia per tornar a parlar als mitjans

La mediàtica Pilar Gutiérrez, coneguda com l'àvia més franquista d'Espanya, es va donar a conèixer amb les seves intervencions a la  televisió, i les dures crítiques a la decisió del govern espanyol d'exhumar el cos del dictador Francisco Franco del Valle de los Caídos.

Ara bé, darrerament no hem sabut gaire cosa d'ella, i és que un cop superada la polèmica, la fervent defensora del règim no ha aparegut en gaire més notícies, fins ara. Enmig de la forta epidèmia de  coronavirus, Gutiérrez ha trobat l'oportunitat perfecta perquè es torni a parlar d'ella, assenyalant la possible causa de tota la problemàtica

Pilar Gutiérrez vincula l'exhumació de Franco amb el coronavirus

Segons Gutiérrez, el coronavirus és un resultat més de l'exhumació de Francisco Franco. «Jo crec que està intervenint perquè Espanya pugui alliberar-se del malson que li ha caigut a sobre. Estaria movent gent perquè facin alguna cosa  positiva per a Espanya, segurament».

En declaracions a 'El Plural', l'àvia franquista considera que tot plegat està relacionat amb l'Apocalipsi, cosa que seria «una bona notícia». «El coronavirus podria ser un genet de l'Apocalipsi. El món està crispat i no se'm faria estrany que arribi. Tot s'acaba sumant i l'exhumació de Franco evidentment ha contribuït», ha insistit Pilar.