Pilar Rahola

Pilar Rahola toca fons a 8tv: suma un nou revés

Les dades d'audiència parlen per si soles

La cadena privada 8tv, no està passant per una bona època referent a l'audiència. De fet, va començar l'any amb l'acomiadament sorpresa d'una de les seves presentadores estrella, Elisabet Cortiles. A més, a tot això, es va afegir l'adeu del cap de continguts informatius de la cadena, Albert Brosa. I és que 8tv no va tancar el 2022 de la millor manera.

En el seu moment, quan va sortir a la llum la notícia de l'acomiadament d'Elisabet Cortiles, la qual presentava 'El Fax de 8tvt', El Món de la Tele va relacionar aquesta possible marxa amb les males audiències que estava realitzant la cadena. D'aquesta manera, 8tv va apostar per una de les seves professionals amb més pes, Pilar Rahola

És cert que Rahola és tot un fenomen televisiu. La catalana és molt estimada per l'audiència i sap perfectament com donar espectacle en un programa perquè el televident quedi atrapat davant del televisor. Marta Polo, directora de 8tv, va apostar fort per Rahola com a presentadora de 'El Fax' amb la voluntat que les dades d'audiència milloressin. 

Imatge de Pilar Rahola i Eduard Pujol al programa de 8tv
Pilar Rahola i Eduard Pujol al programa de 8tv. | 8tv

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Pilar Rahola toca fons

De moment, però, Pilar Rahola no aconseguit unes bones dades d'audiència. El cert és que, tal com informa El Món de la Tele, Ricard Ustrell amb el seu 'Col·lapse' li ha passat la mà per la cara aquest dissabte passat. I és que TV3 s'ha proclamat com a líder indiscutible aquest cap de setmana. Les dades no enganyen. 

El 'Telenotícies Migdia' va assolir un 22,9% d'audiència mentre que el 'Telenotícies Vespre' en va obtenir un 20,9%. Per la seva banda, l''Atrapa'm si pots' va tenir un 14,2% i el 'Zona zàping' un 12,8%. La nit de dissabte va ser de Ricard Ustrell, el qual va superar de lluny el programa 'Déjate Querer' de Paz Padilla i 'El Fax' d'Eduard Pujol i Pilar Rahola.

Així, Pilar Rahola va quedar bastant per sota de Paz Padilla. Aquesta última, tot i desplomar-se en comparació a setmanes anteriors, va obtenir un 6,7% de quota mentre que Rahola i Pujol es van quedar amb un escàs 1,7%. Dades molt reveladores que podrien posar en perill el programa presentat per l'analista catalana.