Marina Gassol, regidora d'ERC a Barcelona

Mor als 50 anys Marina Gassol, regidora d'ERC a Barcelona

La mort de Marina Gassol ha commocionat tot el sector polític català

Trista mort per a la política catalana. Aquest dissabte 4 de març, ha mort Marina Gassol, regidora d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Barcelona. Gassol, feia temps que lluitava contra un càncer. Malauradament, a causa de la malaltia, la presidenta del districte de Ciutat Vella ha mort als 50 anys. 

La regidora d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona i presidenta del districte de Ciutat Vella, Marina Gassol, ha mort aquest dissabte, segons ha informat la formació en un comunicat. Gassol tenia 50 anys i, a més de regidora, era presidenta del districte de Ciutat Vella i presidenta d'ERCBarcelona Vella.

També havia estat membre de diverses plataformes veïnals del barri Gòtic. ERCBarcelona ha destacat que Gassol era «una lluitadora incansable» i una «ciutadana exemplar» implicada activament al barri del Gòtic, Ciutat Vella i tota la ciutat. La formació ha traslladat el condol i estima a la família i amics i ha demanat el «màxim respecte» en uns moments «difícils».

Gassol va prendre possessió del càrrec de regidora el 13 d'octubre del 2020, en substitució de Marina Buhigas, que va renunciar al càrrec per dedicar-se a la seva carrera professional.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Commoció a les xarxes socials

«Comuniquem amb molta tristesa la mort de l'amiga, presidenta d'ERCBarcelona Vella, regidora a l'Ajuntament i presidenta del districte de Ciutat Vella, Marina Gassol. En aquests moments tan difícils per a totes i tots, volem traslladar el nostre condol i estima a la família, amics», ha piulat Esquerra Republicana de Catalunya a Barcelona.

En un missatge a Twitter, el grup municipal de Junts a Barcelona també s'han mostrat «colpits» per la mort de Gassol i ha traslladat el condol a la família i al grup d'ERC: «La ciutat perd de manera injusta una de les seves millors servidores».

«Colpits pel traspàs prematur de la Marina Gassol, regidora a l'Ajuntament de Barcelona i presidenta del Consell del districte de Ciutat Vella. El nostre més sentit condol a la família i als companys del grup d'ERC de Barcelona. La ciutat perd de manera injusta una de les seves millors servidores».