Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gerard Piqué arribant a un hotel de concentració amb el Barça

El nou i aplaudit projecte futbolístic de Gerard Piqué

El jugador blaugrana voldria crear un equip femení de l'Andorra

Gerard Piqué arribant a un hotel de concentració amb el Barça
Gerard Piqué amplia el seu projecte a l'Andorra amb un equip femení | CatalunyaDiari

Gerard Piqué continua ampliant la seva faceta d'empresari esportiu. Encara que no tot són èxits pel jugador blaugrana, sí que sembla que continua volent fer un projecte ambiciós pel FC Andorra.  La darrera idea pel club dels Pirineus és que compti amb un equip femení.  

Segons explica 'El Periòdic d'Andorra', la intenció és que aquesta secció femenina del club ja pugui jugar els seus primers partits la pròxima temporada, és a dir, la 2020-2021. 

A diferència de l'ambició que ha mostrat amb l'equip masculí, al qual ja va comprar una plaça per 2a B i vol situar-lo en poc temps a la Champions, la idea és que l'equip femení comenci per baix. Per això, la intenció és que  comencin disputant la Segona Catalana, la sisena i més baixa  existent actualment en el futbol femení. 

El segon equip al Principat

Si s'acaba creant el FC Andorra femení,  no seria, però, ara mateix el millor equip femení del país. Per nodrir la seva plantilla de jugadores locals, té la competència de l'ENFAF, secció femenina del qual disputa la Primera Catalana  a més de comptar amb diversos equips en categories inferiors. 

També et pot interessar...

  • Piqué cobrarà una comissió milionària per la celebració de la Supercopa
  • Les paraules de Piqué a la sèrie 'MatchDay' que han indignat alguns aficionats