Gerard Piqué va a votar a les eleccions del 14-F acompanyat pel seu fill

Piqué no es mossega la llengua: «Majoria de vots independentistes. I ara què?»

El futbolista del Barça ha sorprès tothom opinant públicament sobre les eleccions del 14-F a les xarxes socials

Gerard Piqué no és d’aquells personatges que s’amaga. Com al terreny de joc, és un tipus visceral. Tot al vermell, tot al negre. Han estat diverses les vegades en què el central del F.C Barcelona s’ha expressat sense embuts a les xarxes socials; i aquest diumenge, aprofitant les eleccions del 14-F, no n’ha estat una excepció.

«Tres reflexions de les eleccions catalanes», ha piulat Gerard Piqué mentre exposava les següents siuacions. «Majoria de vots independentistes. I ara, què?», «els d’extrema dreta ja s’han tret la careta i són molts més dels que pensàvem» i «Alejandro Fernández, un senyor en la derrota. Carrizosa i Ciutadans, tot el contrari».

La revelació de Piqué ha generat autèntic furor a les xarxes socials i en només 20 minuts la piulada ja superava els 3.000 retweets i els 10.000 likes.

El seu germà, a la mesa electoral

Ha estat una de les grans polèmiques d’aquests comicis. Milers de persones a Catalunya han presentat al·legacions per no haver de ser aquest 14-F a les meses electorals. Un d’aquests afectats, però, ha estat el germà del futbolista. Ell mateix ha publicat una instantània a les xarxes socials on se’l podia veure anant a votar amb companyia del seu fill i saludant el seu germà, que segons ha dit, li ha tocat ser president de mesa. «Anar a votar i veure el teu germà com a President de taula», ha dit.