Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gerard Piqué, el central del FC Barcelona

Piqué se salta la legalitat: Així arribava al Camp Nou

El jugador va arribar abans del partit contra l'Espanyol incomplint algunes normes de circulació

Gerard Piqué, el central del FC Barcelona
Gerard Piqué ha arribat al Camp Nou incomplint les normes de circulació | Cedida

Gerard Piqué és conegut, a banda de ser un bon futbolista del club blaugrana, també ho és per totes les seves entremaliadures. Ahir, es va disputar el derbi català: el Barça - Espanyol, el qual va acabar amb el triomf dels culés i amb el descens dels de Cornellà a segona divisió. 

Piqué va ser, altra vegada, un dels protagonistes del partit. A banda de fer alguns comentarisdesafortunats cap a l'àrbitre, el seu 'espectacle' ja va començar molt abans de començar el partit. Per ser més exactes, va ser en el moment en què el futbolista va arribar al Camp Nou per concentrar-se amb la resta d'equip. 

Entrada pel pàrquing en bicicleta i a gran velocitat

Com és normal abans d'un partit, molts aficionats s'acumulen a l'entrada del pàrquing de l'estadi per poder veure entrar els jugadors i donar-los ànims. Com també és normal, els jugadors arriben en cotxe, però Piqué havia de ser diferent i va arribar en bicicleta elèctrica. Però no ha estat això el que ha creat rebombori, sinó el fet que va arribar a una velocitat molt elevada. A més, no duia casc de seguretat, el qual no és obligatori dins del centre urbà, però com a jugador del Barça, que millor que donar exemple a tots aquells joves que segueixen els seus passos?

Molta gent critica el fet que, encara que la bicicleta sigui d'allò més bona — segons apunta el mitjà 'El Español', pot costar uns 10.000 euros —, la velocitat tan alta  podria haver suposat un perill per la resta de persones que estaven presents a l'entrada del pàrquing. 

La infracció més gran: Portar els auriculars posats

A banda del perill per ell mateix i la resta de gent present en aquell moment, per l'equip blaugrana també suposa una falta de respecte. Arribar a l'Estadi en bicicleta just abans d'un partit suposa tenir una major exposició a poder tenir alguna lesió, ja que patir una caigudaen bicicleta  és molt més fàcil que el que ens pensem. 

Per últim, i el que sí que suposa una il·legalitat, és que portava els 'Airpods' posats, els auriculars sense cables d'Apple. Aquest fet és una infracció penada per part de la DGT, perquè limita la conducció de qualsevol vehicle,  impedint sentir qualsevol soroll d'alerta que es pugui donar a l'exterior. 

Tot i això, sembla que el Club no prendrà accions contra el jugador, ja que no és la primera vegada que s'enxampa a Piqué arribant a l'Estadi amb aquesta bicicleta. Tot i això, cal advertir que el model de bicicleta que conduïa arriba a una propulsió de fins a 70 quilòmetres per hora, per tant, és aconsellable prendre totes les mesures de seguretat que Piqué no va tenir en compte.