Brot de coronavirus al Real Club Polo de Barcelona: Tanquen el casal d'estiu

No descarten reprendre les activitats si la situació evoluciona favorablement

Imatge de les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona
La direcció del club esportiu no descarta reprendre les activitats si la situació evoluciona favorablement | Cedida

Aquest passat dimarts 7 de juliol la direcció del Real Club de Polo de Barcelona va decidir tancar durant 48 hores els dos restaurants que hi ha a les instal·lacions de l'entitat esportiva, juntament amb el bar de la piscina, per un positiu de Covid-19 en un dels cuiners. Doncs bé, el club s'ha vist obligat a tancar el casal d'estiu perquè tres dels seus treballadors, dos monitors de pàdel del campus i un de les colònies, han donat positiu per coronavirus. 

Segons detalla Tot Barcelona, la decisió s'ha pres pel fet que el comportament dels nens en les activitats de lleure és «imprevisible» i fa difícil que es puguin mantenir les distàncies de seguretat. El centre ha informat que «com a mesura de precaució i per estar més tranquils hem decidit cancel·lar el casal i veure com evoluciona».

Proves PCR a tots els treballadors

Tot i això, la direcció del club esportiu no descarta reprendre les activitats si la situació evoluciona favorablement però de moment el casal d'estiu ha quedat cancel·lat «perquè tothom es quedi més tranquil». Aquests nous positius s'han descobert després que es realitzessin proves PCR a tots els treballadors a causa del positiu d'un dels cuiners del restaurant.

Detecten un cas positiu de coronavirus en un casal d'estiu de Girona

Un nen del casal d'estiu que organitza el Club Tennis Cassà, de Cassà de la Selva, ha donat positiu en coronavirus. Es tracta d'una persona de fora del poble que participava en aquesta activitat. El cas s'ha comunicat aquest dimecres des de l'Àrea Bàsica de Salut del municipi i posteriorment, l'Ajuntament ha contactat amb l'Agència de Salut Pública per saber quines mesures calia prendre. De moment, el grup de 12 persones on hi havia el nen infectat hauran d'estar aïllats quinze dies al seu domicili, igual que els seus monitors. Pel que fa a la resta de grups, podran seguir anant al casal igualment perquè no han tingut cap relació entre ells.

Des de l'Ajuntament de Cassà de la Selva han demanat tranquil·litat a la resta d'usuaris del casal i del club de tennis. Segons ha avançat el consistori, Salut Pública ha donat llum verda a la continuïtat del casal. L'alcalde de Cassà de la Selva ha contactat amb els batlles dels municipis veïns, ja que hi ha usuaris de diversos pobles que van al casal de Cassà.


Comentaris

envia el comentari