Imatge d'arxiu d'una habitació d'un hotel

Una família catalana, vetada en un hotel d'Espanya

L'afectat ha exposat el seu cas a través de les xarxes socials

Un hotel d'Astúries ha cancel·lat la  reserva del lleidatà  Ferran Montardit, autor del llibre 'Lo lleidatà és fàcil' i 'Lo Diccionari', a causa dels brots de coronavirus de Segrià.

Segons ha explicat el mateix Montardit a través de les xarxes socials, la raó de l'anul·lació de la reserva ha estat perquè «no volen a gent de Lleida»  i que, per cobrar la devolució del pagat, «m'espavili amb l'agència». Davant d'aquesta situació, l'autor ha decidit felicitar amb ironia a «tots els que han fet possible aquesta situació».

 

Una allau de comentaris a les xarxes socials

La seva denúncia pública va provocar una allau de comentaris a les xarxes socials i, molts d'ells, li demanaven saber el nom de l'hotel que ha decidit cancel·lar la seva reserva. No obstant això, Montardit ha explicat que prefereix no donar noms perquè, tal com li van fer arribar, es tracta d'un protocol  de la Federació d'Hostaleria d'Astúries, el qual, recomana no acceptar a turistes ni de Lleida, ni de Lugo (Galícia). Finalment, el lleidatà ha agraït el suport rebut després d'explicar la seva història, però, ha animat centrar-se «en l'important» com «la salut i l'economia de Segrià».