La piscina per criar peixos s'ubicava en un terrat del carrer Gaià de Tarragona, al barri de Torreforta.

Instal·len una piscina en una terrassa de Tarragona per criar-hi peixos per un restaurant

El departament de Disciplina Urbanística de l'Ajuntament de Tarragona s'ha fet càrrec dels fets i ha obert un expedient| Els peixos es menjaven a un restaurant xinès

 

Un ciutadà xinès resident al barri de Torreforta de Tarragona ha instal·lat una piscina per criar peixos a la terrassa del seu edifici. Així ho van poder corroborar agents de la Guàrdia Urbana, que van descobrir la piscina durant una inspecció. Es tracta d'una bassa de grans dimensions, on es poden encabir milers de litres d'aigua.  Des del departament de Disciplina Urbanística de l'Ajuntament s'ha obert un expedient i l'arquitecte d'inspecció d'obres redactarà un informe aviat. 

Obliguen a tancar una piscina per criar peixos a Torreforta

Una piscina per criar-hi peixos que després es menjaven en un restaurant asiàtic. Això és el que va trobar la Guàrdia Urbana de Tarragona durant una inspecció en un bloc de Torreforta, ubicat al carrer Gaià. El propietari de l'immoble va instal·lar una piscina de grans dimensions en la terrassa de l'edifici. Els agents de la Guàrdia Urbana, concretament de la unitat de Medi Ambient, van instar a l'home a retirar la piscina, pel perill que comporta el pes d'aquesta instal·lació per la resistència de l'edifici. 

Hores més tard, membres del departament de Salut Pública van acostar-se a l'edifici per comprovar si havia canviat alguna cosa. Els peixos ja no es trobaven dins de l'aigua, però la piscina seguia al mateix lloc. 

Obertura d'expedient a l'espera d'un informe

El perill que comporta instal·lar una piscina d'aquestes característiques en una terrassa ha obligat a actuar al departament de Disciplina Urbanística de l'Ajuntament de Tarragona. Aquest ens ja ha obert un expedient i, en els pròxims dies, l'arquitecte d'Inspecció d'Obres redactarà un informe detallat sobre els fets. Posteriorment, aquest document se li entregarà a la persona interessada. 

També et pot interessar: