Imatge de les Piscines Municipals del parc dels Capellans de Reus

Les piscines municipals del Parc dels Capellans obriran pròxim el 21 de juny

Les tarifes, un any més, es mantenen congelades

Les piscines municipals d’estiu del Parc dels Capellans obriran de nou portes aquest 21 de juny, després que l’estiu passat romanguessin tancades arran de la pandèmia. Les piscines estaran obertes del 21 de juny al 29 d’agost, en l’horari habitual, de les onze del matí a les vuit del vespre, de dilluns a diumenge. L'equipament oferirà el seu servei habitual amb les adaptacions i restriccions derivades de les mesures anti-Covid.

Aquestes mesures impliquen una reducció de l’aforament, establert pel PROCICAT al 70% avui en dia; l'obligació de mantenir la distància de seguretat interpersonal mínima d’1,5 metres; l’obligatorietat de portar mascareta a les taquilles d’entrada i als accessos; i l’establiment de reforços de neteja extraordinaris.

El regidor d'Esports, Pep Cuerba, considera que «la reobertura de les piscines aquest estiu és molt bona notícia perquè els usuaris, majoritàriament famílies amb canalla, podran tornar a gaudir d'aquestes instal·lacions municipals i perquè implica que l'evolució de la pandèmia és positiva, i per tant, a poc a poc, tornem a la normalitat».

Les tarifes d'accés, congelades

Seguint la línia dels darrers anys, les tarifes de les piscines es mantindran sense increment. Només s’arrodoneixen els imports, majoritàriament a la baixa, per tal de facilitar la compra de les entrades, reduir les fraccions de moneda i agilitzar l’entrada al recinte.

Les tarifes, que es poden consultar al web de Reus Esport, disposen d’un preu diferenciat per a infants i tercera edat i d’un important grup de descomptes (carnet o targeta jove, targeta daurada, famílies nombroses o monoparentals, entre altres).


Dins de les modalitats d’entrada, aquesta edició mantindrà els passis mensuals, de temporada, els bons 10 i les entrades diàries i de matí o tarda, amb l’única restricció de l’aforament vigent en cada moment.