IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Plácido Domingo demana perdó pels seus abusos sexuals

El tenor ha reconegut els fets i s'ha compromès a canviar la indústria de l'òpera perquè sigui un espai de treball més segur

Acusen a Plácido Domingo d'assetjament sexual
Acusen a Plácido Domingo d'assetjament sexual | EFE

El cantant d'òpera espanyol Plácido Domingo ha acceptat tota la responsabilitat de lesacusacions que se li han fet per abusar sexualmenta més de vint dones de la indústria musical i ha demanat perdó a través d'un comunicat pel mal que han causat les seves accions. Domingo ha volgut mostrar el seu respecte per aquestes dones que es van atrevir a denunciar-lo l'agost del 2019 i ha justificat que moltes d'elles no van parlar abans per por que les seves carreres es veiessin afectades. 

Domingo es compromet a fer un canvi positiu

El músic, després de mantenir-se uns mesos al marge de la vida pública, ha assegurat que aquesta experiència l'ha fet créixer i s'ha compromès a fer un canvi positiu a la indústria de l'òpera per tal que ningú torni a passar pel mateix que aquestes dones.

«Tot i que no va ser la meva intenció, ningú mai hauria de sentir-se d'aquesta manera», ha afirmat Domingo. El cantant també s'ha mostrat optimista i espera que altres segueixin els seus passos i facin d'aquesta indústria un espai més segur.

El cantant negava totes les acusacions

Quan van sortir a la llum les primeres denúncies cap al tenor, Pácido Domingo negava tota mena d'acusacions. «Els molts que sí m'han tractat saben que jo mai m'he comportat de manera abusadora, agressiva i vulgar com m'han acusat». El cantant defensava que després de mig segle a la vida pública, la gent ja l'«hauria de conèixer de sobra», i afegia que l'«abús» de la seva posició directiva dins l'administració de les Òperes de Washington i Los Ángeles era «tant impossible com inconcebible».

Les denúncies a Plácido Domingo van suposar la cancel·lació d'algunes de les seves actuacions, com per exemple a l'Òpera de San Francisco i a l'Òpera de Dallas, a més a més de la dimissió del músic com a director general de l'Òpera de Los Ángeles

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari