Agnès Marquès, al 'Planta Baixa' de TV3

El 'Planta Baixa' de TV3 torna a posar la pota en directe: l'audiència s'indigna

La polèmica ha esdevingut arran d'una mala coincidència amb una cançó mentre informaven sobre la violació d'una nena d'11 anys a Badalona

El 'Planta Baixa' de TV3, presentat per Agnès Marquès, ho ha tornat a fer. El passat 12 de gener, el programa en qüestió va ser objecte de polèmica per posar una desafortunada cançó en el moment en el qual apareixien unes imatges de l'expresident Carles Puigdemont. L'enrenou va ser tan sonat que TV3 va haver de prendre mesures.

Ràpidament, les xarxes socials es van fer ressò de l'error comès en rigorós directe i la televisió pública catalana es va veure obligada a actuar. Tot va esdevenir quan Agnès Marquès estava anunciant una pausa publicitària i el càmera va fer una panoràmica amb un primer pla de Carles Puigdemont

Va ser en aquell moment quan es va començar a escoltar la cançó: «Rata inmunda, animal rastrero, escoria de la vida, adefesio mal hecho». El famosissim hit de Paquita la del Barrio, 'Rata de dos patas'. Un error que va córrer com la pólvora i que, en qüestió de minuts, va encendre les xarxes. I és que no va agradar massa a part de l'audiència.

TV3 va apartar dos tècnics

En veure el gran rebombori, en tornar de la pausa publicitària, Agnès Marquès va demanar disculpes pel que havia passat. Ho va definir com una «mala coincidència». Arran de la pífia, la direcció de TV3 i la productora La Manchester, responsable de l'emissió, van apartar al realitzador i l'equip del programa va rellevar a Òscar Broc com a tècnic de so.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

El 'Planta Baixa' ho ha tornat a fer

Aquest dimarts, el programa la va tornar a pifiar escollint el tema musical. L'error es va produir quan la presentadora estava informant sobre el cas d'una violació en grup a una nena d'11 anys en un centre comercial de Badalona. Va ser en aquell moment quan, de nou, abans d'una pausa publicitària, va sonar la cançó 'Supermercat' de Lildami. 

«M'he enamorat al supermercat, puja la calor a la secció del congelat». Aquest va ser el fragment que va sonar. Una coincidència molt desafortunada, ja que el tema que s'estava tractant era molt delicat. L'elecció musical, com era d'esperar, no va passar desapercebuda i van ser moltes persones les que van criticar-ho a les xarxes socials. 

«El 'Planta Baixa' anunciant el cas de la violació de Badalona en un centre comercial amb la cançó de 'Supermercat'? En què ens estem tornant?», va publicar un usuari al seu compte de Twitter amb un vídeo del moment concret.