Imatge d'un edifici de Mercadona.

El plat típic de Catalunya que ja es pot trobar a Mercadona

És un dels menjars més típics de Catalunya

Mercadona és gairebé el rei dels supermercats. És el supermercat de referència per a moltes famílies. Més enllà de les alteracions de preu que ha patit, en general, continua sent, per a molts, el seu supermercat de confiança. La gran varietat de productes que proposa fa que s'incloguin, gairebé, en tota mena de dietes, de manera que qualsevol consumidor pot trobar el que necessiti.

La seva pròpia marca, Hacendado, compta amb una gran quantitat de productes que imiten els sabors dels de productes de primeres marques i per un preu més barat. A més, moltes vegades, darrere d'aquests productes de marca blanca, s'hi amaguen fabricants molt coneguts. 

Passadís d'un supermercat de Mercadona.
Mercadona posa a la venda aliments i plats típics d'alguna regió a tot el país. | Europa Press

Pel que fa a la novetat de productes, la cadena de supermercats valenciana és de les millors. Pràcticament, cada setmana apareixen nous productes, reformulacions o embalatges. A més, aquestes novetats, moltes vegades són aliments i plats típics d'alguna regió del país, i són portades a tota Espanya. Ara, Mercadona ho ha tornat a fer, des de fa uns mesos, un producte típic català és conegut a tota Espanya.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

El plat català disponible a tota Espanya

L'escudella és una de les últimes incorporacions a les estanteries de Mercadona. Des de fa uns mesos, tots els clients poden aconseguir un dels plats més típics de Catalunya. Aquest tipus de brou, normalment, es consumeix per Nadal, i durant els dies més freds de l'hivern, però hi ha qui opta per consumir-lo durant tot l'any. 

La recepta que ofereix Mercadona per al caldo d'escudella és molt completa i semblant a l'autèntica. En aquest cas, segons El Nacional, porta aigua, carn i ossos de vedella; peus, careta i cansalada viada de porc; gallina, col, patata, pastanaga, porro, nap, api, cigrons, espinada de be, botifarra blanca, botifarra negra, llard, julivert, all, sal i pebre negre. 

L'escudella de Mercadona.
L'escudella és una de les últimes incorporacions de Mercadona. | Mercadona

El bric ve etiquetat sota la marca Caldíssimo, elaborat per l'empresa barcelonina Autèntica Granja S.L. El preu d'1L de caldo d'escudella és de només 2,50€ i es poden servir fins a quatre racions. Per a menjar-lo, els clients només hauran d'escalfar el caldo i afegir els ingredients que desitgin, encara que també es pot prendre directament. 

Mercadona ha abaixat el preu de més de 500 productes

La cadena de supermercats valenciana ha anunciat, a través d'un comunicat, que ha abaixat el preu de més de 500 productes de consum diari fins a finals d'any. La baixada s'ha aplicat tant a l'alimentació -conserves, làctics, fruits secs i olis-, com als productes de neteja i manteniment de la llar, i els productes de perfumeria, entre altres. 

Els productes que tenen aquesta rebaixa estan degudament identificats. En el cas dels aliments frescos, el supermercat ha assegurat que «aprofitarà» les oportunitats del mercat per ajustar els preus. Des del supermercat, calculen que aquesta mesura farà estalviar fins a 150€ als clients.