La Pobla i el Reus B protagonitzen catorze gols a Tercera

Els filials del Nàstic i del CF Reus perden per 3 a 4 en uns matxs on deixen escapar un resultat molt favorable

Futbol, mitgetes
Doble derrota tarragonina a Tercera Divisió | EDC

Jornada que no oblidaran ni el CF Pobla ni el CF Reus B. Ambdós filials han perdut per idèntic resultat (3-4) contra el Sants i l’Europa, respectivament, després de començar guanyant els seus encontres, situar-se amb un marcador còmode i deixar-se remuntar per un rival que s’ha mostrat molt efectiu de cara a la porteria tarragonina.

La Pobla s’adorm

El conjunt grana ha patit la remuntada més dolorosa. Els nastiquers s’han avançat en el minut 13 de partit gràcies a un gol de Joel Marín. El duel per als d’Albert Gallego semblava decantar-se en el minut 29 gràcies al segon gol del local Alberto Garcia. Marín tornaria a veure porteria en l’inici del segon temps per fer un 3 a 0 que semblava definitiu. La sorpresa arribava quan el Sants, que no havia guanyat cap partit encara, ha encetat la remuntada.

Gaudioso obria la llauna visitant amb el 3 a 1 en el minut 51, Cantí  marcava el 3 a 2 en el minut 61 i, quasi sense reaccionar, Navarro feia el 3 a 3 en el minut 63. Quan semblava que el repartiment de punts seria el resultat final, Navarro  anotava el 3 a 4 que deixava al filial del Nàstic sense puntuar i patint la primera derrota de la temporada.

El Reus B ensopega per segona setmana seguida

Si la Pobla s’ha deixat remuntar tres gols de diferència, el Reus B s’ho ha deixat fer però amb dos. Ayala  avançava el filial en el minut 12 i Fabra  ampliava diferències en el minut 29. La remuntada visitant s’encetava en el minut 39 gràcies a Jordi Martínez, autor del 2 a 1. Prats, abans del descans, faria un 2 a 2 que s’ampliaria a un 2 a 3 de Martínez en el minut 68. L’equip entrenat per Albert Company aconseguiria empatar gràcies a Ernest Forgas en el minut 75 però el visitant Collado  anotaria el 3 a 4 definitiu en el minut 81.

Amb aquests resultats, el CF Pobla és tercer amb 11 punts i el CF Reus B onzè amb set. Les pròximes cites seran diumenge a les 18.00 hores amb la Pobla jugant al camp de L’Hospitalet i diumenge a les 12.00 hores amb el Reus B visitant el Martinenc.