Podrà Carles Puigdemont assistir a l'enterrament del seu pare?

El pare de l'expresident a l'exili ha mort aquest tarda

Puigdemont va presentar una demanda contra l'Eurocambra per no haver permès que assumís el mandat com a eurodiputat electe
Puigdemont ha anunciat a través de les xarxes socials la mort del seu pare | Cedida

Carles Puigdemont, comunicava aquest dimecres a través del seu perfil de Twitter, que el seu pare, Xavier Puigdemont, havia mort. Les mostres de suport dels seus companys i amics polítics no s'han fet d'esperar. Uns missatges de condol que en alguns casos, com el de la portaveu de JxCat, Laura Borràs, remarcaven la «ràbia» que comporta aquesta mort perquè pare i fill no hagin pogut estar junts en l'últim comiat.

Podrà Carles Puigdemont assistir a l'enterrament del seu pare?

Una setmana enrere Puigdemont confessava al 'The Times' que dubtava que pogués tornar a veure en vida als seus pares perquè tots dos eren molt grans. Unes paraules que deixaven patent com de dur era per l'expresident està a l'exili allunyat dels seus. Ara, el dubte és si Carles podrà assistir a l'enterrament del seu pare.

La duresa de l'exili es podria agreujar tenint en compte que el més probable és que l'expresident no pugui tornar a Catalunya per assistir a la cerimònia per donar l'últim comiat al seu pare i tampoc estar al costat de la seva mare i els seus germans durant l'enterrament a causa de l'ordre de detenció que hi ha contra ell.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari