Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de diversos diputats i diputades fumant al pati del Congrés dels Diputats sense distància social

Polèmica al Congrés: Diversos diputats fumant, sense mascaretes ni distància

En la imatge es poden veure diversos mandataris socialistes
Imatge de diversos diputats i diputades fumant al pati del Congrés dels Diputats sense distància social
Imatge de diversos diputats i diputades fumant al pati del Congrés dels Diputats sense distància social | Twitter @CARLOSBARAIBAR

Al llarg de la jornada d'avui, dia on s'ha portat a terme la moció de censura per part de Vox contra el govern de coalició entre PSOE i Unidas Podemos, s'han donat situacions verdaderament inversemblants, les quals han estat comentades pels usuaris a les xarxes i que s'han acabat fent virals.

La imatge va acompanyada amb un text a tall de reflexió: «Què passa a Madrid que tenen aquestes xifres de Covid? Aquest és el pati del Congrés dels Diputats avui, dia de la moció de censura. Entre tots, estan el ministre Ábalos i la portaveu del PSOE, Lastra. Estat d'alarma activat. Distància, mans i mascareta».

 

Madrid viu una situació crítica amb el coronavirus

De fet, la situació a la Comunitat de Madrid és complexa perquè hi ha grups que estan a favor d'endurir les mesures restrictives per tractar de reduir la corba sanitària. En canvi, d'altres estan en contra perquè creuen que l'estat en què es troben molts gremis laborals pot ser extremadament crític.

El PSOE és un dels partits que té al cap endurir les mesures, entre les quals es troben una prudent distància de seguretat i portar mascareta. Per això mateix, s'ha viralitzat una imatge que ha estat publicada a les xarxes socials on es poden veure diversos membres del partit socialistes reunits, sense guardar la distància de seguretat i, a més, alguns dels assistents sense mascareta.

Aquesta imatge contrasta amb el missatge conservador que envien a la població, tant el president del govern, com el ministre de Sanitat, així com altres especialistes sanitaris, els quals defensen que s'ha de tenir una responsabilitat individual davant aquesta situació. Si tenim en compte que el Congrés dels Diputats es troba a Madrid capital, aquesta imatge contrasta encara més. La ciutat de Madrid ha estat víctima d'un repunt important de casos i la situació ha arribat a límits que ha obligat a confinar la ciutat.