Vicio

Polèmica amb el famós restaurant d'Aleix Puig de Barcelona: guanyador de 'Masterchef'

Un client ha trucat als Mossos d'Esquadra perquè no tenien la carta en català

Aleix Puig, natural de Manresa, al Bages, va ser guanyador de la setena temporada del talent show de cuina més famós de la televisió: 'Masterchef'. En sortir del programa, Puig va crear una de les cadenes de restaurants més famoses de l'actualitat anomenada Vicio.

Vicio, és conegut per ser un restaurant de menjar ràpid i cuinar hamburgueses, patates fregides i postres de gran qualitat a un preu assequible per a tothom. D'aquesta manera, ràpidament, s'ha convertit en un dels establiments preferits del públic.

Ara, però, s'ha vist immers en una polèmica, que han fet esclatar les xarxes socials, relacionada amb el restaurant que té ubicat a la ciutat comtal. 

No tenia la carta en català

Un client s'ha queixat a través del seu compte de Twitter, que el cèlebre establiment no tingués la carta en català. Així doncs, per tal de fer efectiva la seva queixa, va demanar el llibre de reclamacions al responsable que es trobava en aquell moment al restaurant, però, segons el mateix client, no en tenien.

Tot seguit va decidir trucar als Mossos d'Esquadra i al 112, però segons afirma el protagonista d'aquesta història, després de més de trenta minuts, ningú es va presentar fins al lloc i, per aquest motiu, va veure adient escriure una piulada.

«Vicio de la Via Augusta 21, Barcelona. Sense la carta en català, hem demanat el full de reclamacions i no el tenien. Hem fet cridar els Mossos d'Esquadra i després de més de 30 minuts esperant i 2 trucades al 112 no s'han presentat. Acabem de marxar. Desprotecció total. Quina merda de país», ha sentenciat el client.

«Estic fartíssim de tot això. Ni el 112 m'ha pogut indicar quan vindria algú a ajudar-nos, ni tan sols els Mossos han vingut a aixecar acta d'una il·legalitat i a saber com estàvem. No em digueu que emplenant un formulari tot anirà millor», continuava notablement molest.

▶️ La prohibició de Barcelona a les seves platges per aquest estiu

Vicio, ha resolt el malentès

Després de tot aquest malentès, Vicio ha rectificat de seguida incloent, així, la llengua catalana a la seva plataforma electrònica de venda. D'aquesta manera, el client el qual s'havia molestat davant aquesta situació, també ha fet la seva pertinent rectificació a través d'una piulada.