YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Polèmica per la presència d'una estelada a la cavalcada de Reis a Riudellots de la Selva

La formació política Centrats pel Canvi ha recollit la denúncia assegurant que «la imposició del supremacisme arriba, fins i tot, a les festes que són per nens»

La cavalcada de Reis, una de les nits més màgiques de l'any per a totes les famílies, ha acabat en polèmica al municipi de Riudellots de la Selva, a les comarques gironines. Una de les carrosses de la cavalcada ha desfilat amb una bandera estelada mentre repartia caramels a tort i a dret.

La imatge no ha passat desapercebuda a les xarxes socials i l'usuari de Twitter, Sergi Macias, ha piulat la fotografia, etiquetant als partits constitucionalistes, Partit Popular, Ciutadans i PSC, així com entitats com Societat Civil Catalana.

«Imposició del supremacisme»

La plataforma política de Manuel Valls, Centrats pel Canvi, mitjançant la qual es presentarà a les eleccions al Parlament, s'ha fet ressò de la imatge manifestant que «la imposició del supremacisme arriba, fins i tot, a les festes i tradicions en les quals han de ser protagonistes els nens, i no la política». Així mateix, han afegit, a través d'una piulada al seu perfil, que «malauradament, aquest només és un de tants exemples... Com sempre, excloent i discriminatori. Prou!»


Comentaris

envia el comentari