Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta Rosique al Congrés

Polèmica per la samarreta d'una diputada d'ERC al Congrés

Marta Rosique ha aparegut amb una vestimenta independentista

Marta Rosique al Congrés
La samarreta que ha generat la polèmica | Twitter

Marta Rosique, diputada d'Esquerra Republicana per Barcelona, ha estat una de les principals protagonistes d'aquest dimarts durant l'arrencada de la XIV Legislatura en el Congrés, a causa de la seva vestimenta.

La diputada més jove del Congrés sorprèn amb la seva samarreta

La diputada és la més jove del Congrés, però no és el primer cop que és notícia per la seva forma de vestir. Durant la seva intervenció ha mostrat una samarreta on es podia llegir la paraula 'independència' en lletres grans.  Dins de cada una de les lletres apareixien les banderes basques, catalanes i també gallegues. Rosique ha començat el seu discurs nomenant tots els presos polítics catalans.

Jove, però amb experiència

En veure això les xarxes socials no han dubtat a criticar la jove, encara que també hi ha d'altres que han elogiat el seu caràcter i la seva lluita reivindicativa. No és el primer cop que aquesta jove diputada sorprèn per les seves samarretes, ja que al maig va lluir una en la qual es llegia: 'Acció antifeixista. Països catalans'. De fet, ella mateixa, en el seu compte oficial de Twitter es referia a com utilitzaria aquesta samarreta per a donar veu a Madrid. Actualment, a més, és secretària de política i cooperació internacional de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya.

 

També et pot interessar...