Una persona preparant un cafè

Polèmica a les xarxes pel suplement que ha cobrat una cafeteria de Barcelona a un client

El còmic espanyol Álvaro Carmona ha incendiat Twitter després de publicar el tiquet que recollia el que havia consumit

El còmic espanyol Álvaro Carmona ha incendiat les xarxes socials després de fer públic el que li ha passat en un bar de Barcelona. El sevillà, conegut entre altres coses per les seves aparicions en el programa 'Buenafuente', ha volgut denunciar el suplement de 0,20 euros que li han cobrat en una cafeteria de la ciutat comtal pel gel que contenia el cafè amb llet que havia consumit.

Un suplement de 20 cèntims d'euro pel gel

Així les coses, Carmona ha decidit compartir a Twitter una fotografia del tiquet de la cafeteria en qüestió, i l'ha acompanyat amb les següents paraules: «Game Changer! A Barcelona centre comencen a cobrar suplement pel gel del cafè. Genius».

Com es pot apreciar en la instantània, el guionista tan sols havia consumit un cafè amb llet, però la factura també recollia un suplement pel gel que tenia un valor de 20 cèntims d'euro.

Imatge del tiquet que ha compartit Álvaro Carmona
Imatge del tiquet que ha compartit Álvaro Carmona | Twitter

Els usuaris de Twitter no comparteixen la queixa

No és el primer cop que algun client indignat per una situació similar pren la determinació de compartir-ho amb tots els usuaris de xarxes socials. No obstant això, en aquest cas la majoria dels comentaris no tenen la mateixa opinió que Carmona.

«Cal explicar que el gel el comprem? Si aneu al súper o a la benzinera, us regalen les bosses de gel?», «és com el pa, que no se sap per què classe de regla, molta gent dona per fet que s'ha de regalar», o «fa temps que molts bars cobren el gel del cafè» són alguns dels pensaments que es poden recollir en la publicació.

En aquest sentit, són diversos els usuaris que han deixat patent que el suplement pel gel no és una mesura nova a la capital catalana: «Comencen? L'estrany seria trobar a Barcelona un sol bar on no cobressin el gel», «per aquí és una pràctica habitual» i «de tota la vida de Déu un cafè amb gel és més car que un cafè» també són missatges que han deixat els internautes a la publicació.