La Policia Local de Blanes denuncia una sala de ball on hi havia 45 persones fent classes de salsa i 'bachata'

Tot i que els presents feien servir mascareta, es va denunciar el local perquè és una activitat no permesa per les mesures contra la Covid-19

Imatge de diversos vehicles policials de la Policia Local de Blanes
Agents de la Policia Local de Blanes han denunciat també un restaurant per no complir la normativa. | ACN

La Policia Local de Blanes (Selva) ha denunciat una sala de ball on es feien classes de salsa i 'bachata', tot i les restriccions per la Covid-19. La denúncia a la sala de ball del municipi blanenc es va interposar aquest diumenge al vespre. Dies abans, la Policia Local va saber que a aquesta hora el local tenia intenció de fer classes de ball, tot i que les restriccions per evitar la propagació del coronavirus ho prohibeixen.

Per comprovar que la sala de ball no incomplís les restriccions, dos agents municipals van anar fins al local aquest diumenge al vespre. Quan hi van arribar, les portes d'accés estaven tancades, però es veia llum a l'interior i des de fora s'escoltava música salsa, A més, se sentia com algú donava instruccions amb un micròfon. Els agents van haver d'insistir molt abans la responsable del local no els va obrir la porta.

Un cop dins, la Policia Local va trobar unes 45 persones amb mascareta ballant. Algunes ho feien en parella i d'altres, individualment, mentre seguien les instruccions que els donava un discjòquei. «Si bé tothom portava mascareta, s'estava fent una activitat no permesa, com recullen les prohibicions dictades per fer front a la Covid-19», subratlla l'Ajuntament de Blanes. Per això, la Policia va aixecar una acta-denúncia al local.

Un restaurant, denunciat per un incompliment flagrant

Durant tot el cap de setmana, les patrulles de la Policia Local de Blanes també van informar bars i restaurants del municipi sobre la resolució que prohibeix les reunions de més de sis persones —sigui en llocs públics com privats. Tot i que la majoria d'establiments que van visitar els agents municipals ja estaven al cas de la normativa, la Policia Local es va trobar amb un incompliment flagrant.

Va ser també aquest diumenge al vespre, quan els agents van haver d'actuar en un restaurant després de rebre un avís que no s'estaven respectant les distàncies de seguretat i, a més, a dins hi havia molta gent. La patrulla va anar fins al lloc, va comprovar que el local no respectava les restriccions, i per això també va aixecar una acta-denúncia a la propietat del negoci.


Comentaris

envia el comentari