La Policia Nacional desmenteix que l'SMS de la Seguretat Social sigui fals o una estafa

Insten, a més, a revisar les dades sobre les bases de cotitzacions i la vida laboral al web oficial de la Tresoreria, que figura al missatge
Foto d'una persona rebent un missatge al telèfon mòbil
La Policia Nacional ha informat que el missatge de la TGSS és completament fiable | Pixabay

La Policia Nacional ha assegurat que els missatges SMS que està rebent el 70% cotitzants i que remet la Tresoreria General de la Seguretat Social són completament fidedignes. La lectura dels missatges ha generat confusió per un possible cas d'estafa i, per aquest motiu, la policia ha hagut de desmentir-ho assegurant que es tracta d'una campanya real per recordar que ja es pot accedir a la informació sobre la vida laborala la pàgina web de la Seguretat Social.

 

El 30% dels cotitzants rebran la informació per correu

Les persones que estan rebent els missatges són les que van donar el seu número a la Seguretat Social, la resta —el 30%— rebrà la mateixa informació però per correu ordinari. La Tresoreria General està enviant, des del passat 11 de novembre, els informes referents a la vida laboral i les bases de cotització del 2017 i el 2018 a aquells treballadors que s'haguessin donat d'alta llavors i, a més, com a element innovador d'enguany, remet informació complementària per als treballadors per compte d'altri sobre les seves quotes del 2018.

 

La TGSS ha reprès la campanya de difusió dels informes laborals que va emprendre en el període 2011-2017 amb els exercicis dels anys anteriors. No obstant això, l'any passat no es va dur a terme. Així, la Seguretat Social insta als cotitzants a revisar tota la informació per comprovar que les dades siguin correctes perquè són imprescindibles per la jubilació o la maternitat o paternitat, ja que aquestes requereixen un mínim de temps de contribució.

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari