La Policia tindrà les dades dels positius confinats de Castella- la Manxa per controlar-los

Es falicitaran les dades de localització i lloc de treball

Imatge d'una dona, vestida amb jersei blanc, en un balcó durant el confinament
Els cossos de seguretat tindran les dades de localització i lloc de treball de les persones confinades   | Europa Press

La Policia i la Guàrdia Civil controlarà les persones confinades a casa seva per coronavirus. Això és el que passarà ben aviat a Castella - la Manxa. Segons detalla el diari ABC, la conselleria de Sanitat d'aquesta comunitat autònoma dictarà una resolució perquè es notifiqui a les persones afectades amb Covid-19 l'obligació de mantenir-se aïllat o confinats. La resolució es farà mitjançant SMS que tindrà un enllaç que donarà accés, a la persona interessada a la resolució, a la plataforma de notificacions electròniques de la Junta de Comunitats de Castella - la Manxa.

Per facilitar que es compleix el confinament, tal com indica el citat mitjà, es facilitaran les dades de localització i lloc de treball de les persones aïllades als cossos i forces de seguretat, serveis d'inspecció, inclosos els serveis d'inspecció educativa, o als serveis públics d'emergència quan es realitzin tasques incloses dins les operacions de lluita contra les epidèmies sanitàries del Pla d'Emergències de Castella - la Manxa.

Es tracta que els agents de l'autoritat, segons el president regional Emiliano García-Page, puguin «tenir comunicades les dades de totes les persones confinades» per fer «un seguiment i protecció per al conjunt de la ciutadania». En les darreres 24 hores s'han registrat 128 casos positius de coronavirus a Castella - la Manxa i 19 defuncions (3.080 en total).

 

La segona onada suma cada cop més víctimes a Espanya

Espanya ja ha superat la xifra de les 31.000 defuncions per coronavirus amb 130 noves morts les darreres 24 hores, arribant a les 31.034. Segons les dades que ha proporcionat el Ministeri de Sanitat, la segona onada suma cada cop més víctimes i en els últims set dies han mort 517 persones a causa de la Covid-19.

El nombre de contagis també es dispara. Si el dimarts la xifra era de 3.125 persones contagiades, aquests dimecres s'han registrat 4.143 i 11.289 en els darrers set dies. Actualment, la xifra total des de l'inici de la pandèmia s'eleva als 693.556 casos positius. Finalment, també cal destacar que actualment hi ha 10.755 persones ingressades per coronavirus i 1.436 a l'UCI. En les darreres 24 hores s'han registrat 1.362 ingressos i 1.266 altes. La taxa d'ocupació de llits ocupats per Covid-19 se situa a 9,21% i en un 16,84% a l'UCI.


Comentaris

envia el comentari