IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Imatges insòlites: Un senglar es passeja a ple dia i entre els vianants pel centre de Cerdanyola del Vallès

És un exemple més de l’aparició d’animals salvatges en àrees urbanes aprofitant l’absència de persones pel confinament

Imatge d'un porc senglar passejant pel centre de Cerdanyola del Vallès
L'animal ha estat vist per molts veïns de la ciutat | Twitter

El confinament de tot el país a causa de la pandèmia del coronavirus està portant molts problemes al conjunt de la societat, però aquesta situació està beneficiant clarament al medi ambient, amb una millora de la qualitat de l’aire i la llibertat menys limitada dels animals salvatges, que apareixen per zones urbanes insòlites gràcies a l’absència d’humans.

Això és el que ha passat aquestes últimes hores a la ciutat de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental), ubicada a la primera corona de l’àrea metropolitana de Barcelona, on un porc senglar ha aparegut pels carrers del centre del municipi passejant a ple dia tranquil·lament entre els vianants. Molts veïns han quedat sorpresos per la presència d'aquest animal quan estaven passejant el gos, anant a comprar menjar o tornant a casa amb cotxe de treballar. 

Habitualment, aquests animals no passen de les àrees més properes a la muntanya de Collserola, però aquests dies estan apareixent fins al centre de les ciutats metropolitanes que limiten amb el parc natural. Unes imatges sorprenents que demostren com la natura més salvatge està aprofitant la falta de pressió urbanística i artificial que provoquen les persones. Aquest és el vídeo que s’està fent viral a les xarxes socials:


Comentaris

envia el comentari