Foto de família durant la 5a Nit de les Infraestructures

Ports de la Generalitat, premiada per les obres d’emergència derivades del temporal 'Gloria'

Les obres han suposat una inversió publicoprivada de 36 MEUR

L'empresa pública Ports de la Generalitat ha estat guardonada aquesta passada nit durant la 5a Nit de les Infraestructures.

El Consell Assessor d'Infraestructures de Catalunya ha atorgat a Ports de la Generalitat el premi a l'eficiència en l'execució de les obres d'emergència derivades del temporal marítim  'Gloria' en 32 ports de la Generalitat de Catalunya. Les obres han suposat una inversió publicoprivada de  36 milions d'euros.

El premi ha estat lliurat en el transcurs de la 5a Nit de les Infraestructures, en una gala celebrada a l'auditori de la patronal Foment del Treball Nacional.

El Consell Assessor d'Infraestructures de Catalunya va lliurar el guardó al director general de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, que va assenyalar que «aquest reconeixement premia la implicació, el treball i l'esforç de tot l'equip humà» de l'empresa pública.

Durant la gala, Gómez es va mostrar content pel guardó atorgat. «En un any i amb una situació de pandèmia, s'han impulsat actuacions i procediments, proves, redactat de projectes constructius i s'han executat les obres de reparació, per a donar seguretat i estabilitat a les infraestructures i adaptar els ports al canvi climàtic».

Gómez, també va mostrar el seu agraïment i satisfacció a les xarxes socials: «L'esforç i la celeritat en fer les obres d'emergència ens han fet mereixedors d'aquesta distinció. Un premi lliurat durant l'acte de la 5a Nit de les Infraestructures a l'auditori de Foment del Treball.»