Imatge virtual de la Rambla que proposa el PP del Vendrell.

El PP proposa una Rambla del Vendrell amb pàrquing soterrat i sense trànsit de vehicles

El partit es reuneix amb les associacions de comerciants i hostaleria

El Partit Popular (PP) del Vendrell ha presentat la seva proposta de transformació de la Rambla del Vendrell a representants del Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès, del Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT) i del Mercat Municipal. Els populars vertebren el seu projecte de transformació de la Rambla en tres eixos, el pàrquing subterrani llargament reclamat pel comerç, la prohibició del trànsit rodat que comportaria convertir els vials laterals en zona de vianants, i l'ordenació del comerç.

 

Un espai «agradable, net i segur»

El regidor Miguel Ángel Cilleruelo, que també formarà part de la llista que encapçala Jero Merino per a les municipals, ha explicat que l'objectiu del seu partit és convertir la Rambla «en un espai agradable, net i segur», facilitant que veïns i visitants vagin a aquest espai, cosa que fomentarà «el creixement econòmic i la creació de llocs de treball». Des del PP també han criticat la «mala gestió» del govern local «a l'hora de facilitar la instal·lació i l'obertura de nous comerços». 

A la reunió que han mantingut amb les diferents associacions de comerç i hostaleria, també hi ha estat present el diputat Jordi Roca, que és el cap de llista del PP per Tarragona a les eleccions generals del 28 d'abril. A la trobada s'han tractat temes que afecten el Vendrell i tota la comarca del Baix Penedès com són les comunicacions, la seguretat i la desocupació.

Reclamacions a l'Oficina de Consum

També relacionat amb el comerç, el Consell Comarcal del Baix Penedès ha informat que l'Oficina de Consum comarcal ha estat la que més reclamacions ha atès al llarg del 2018 a tota la regió de Tarragona. El total d’atencions realitzades ha estat de 1.122. El nombre de queixes rebudes i resoltes ha estat de 55, les denúncies rebudes i gestionades han estat onze, les reclamacions ateses i tramitades han estat 649, i s’han atès també 624 reclamacions que han requerit una mediació, de les quals se n’han pogut resoldre 260. Els sectors més reclamats han estat els dels serveis bàsics, sobretot de telefonia.

També et pot interessar: