Imatge de Marc Ribas durant un Joc de Cartes.

El preciós detall d'un concursant del Joc de Cartes d'ahir que segurament no vas veure

En Marc Ribas buscava el millor restaurant de menú de Badalona

Com cada dimecres al vespre, tenim una cita amb un dels programes de més èxit de TV3: 'Joc de Cartes', presentat per Marc Ribas. En el programa d'ahir, l'equip es va dirigir cap a Badalona, al Barcelonès, per trobar el millor restaurant de menú de la ciutat.

D'aquesta manera, les cartes van quedar un segon pla, valgui la redundància. A més, com a novetat d'aquesta temporada, Ribas va escollir el plat estrella d'entre els quatre àpats que més li van agradar per afegir un plus d'emoció i tensió entre els concursants, si és que ja no n'hi havia suficient.

L'emissió va arrancar a La Badalonesa, el restaurant de José Manuel Moreno on, segons el mateix, el must de la seva cuina eren els arrossos del seu menú migdia. Inicialment, en provar el plat, no hi va haver massa eufòria, tot feia pensar que estava bo, però no era res de l'altre món.

Finalment, però, la truita es va girar i en Marc el va catalogar com el plat estrella, donant-li la puntuació extra. L'arròs estava al seu punt i el seu preu s'ajustava perfectament.

Seguidament, ens vam endinsar en l'establiment de la Rocío Buzón i la seva mare, La Leonetta, l'objectiu de les quals és oferir menjar casolà a bon preu. Malauradament, aquest va ser el restaurant més fluix tant per en Marc Ribas com per a la resta de concursants. 

El tercer àpat va tenir lloc a l'Iberic Fusion, el local de Marc Domènech on realitza cuina mediterrània i de fusió. Aquest va ser el guanyador del xec, tot i ser molt criticat per la resta de participants del programa. El resultat final va estar molt ajustat.

A més, Domènech va emocionar explicant que la seva àvia havia estat la seva mentora. Sempre estava a la cuina amb ella i l'ajudava quan feia l'arròs. 

La ruta va finalitzar a Ca la Berta, on la Montse Tomás, la concursant més polèmica del programa d'ahir, es dedica a cuinar per a la gent de la ciutat els plats que preparava per als de casa. Els concursants es van adonar que Tomás era una cuinera autodidacta i, tot i tenir productes bons, es van sentir decebuts amb la seva cuina.

Marc Domènech, guanyador del 'Joc de Cartes' d'ahir.
Marc Domènech, guanyador del 'Joc de Cartes' d'ahir. | @JocdeCartesTV3

«Li dedico a la meva àvia»

Com és habitual en aquests programes, hi ha concursants que puntuen amb el 'cor' i d'altres que decideixen fer una mica d'estratègia per tal de poder endur-se'n els 5.000 euros del premi final. Val a dir que totes dues opcions són igual de vàlides, ja que l'objectiu de tots els participants és convertir-se en el guanyador.

Finalment el guanyador del premi va ser en Marc Domènec de l'Iberic Fusion. El xef, abans que acabés el programa, va voler dedicar el seu premi a la seva àvia, ja que, segons vam entendre, ja no hi era i ben segur que hagués estat ben orgullosa del seu net.