Fotomuntatge de Baba Vanga i una explosió.

Les 5 prediccions pel 2023 de la vident que va preveure la Covid: «desastre nuclear»

Baba Vanga, la Nostradamus dels Balcans, va pronosticar terribles successos per a l'any vinent

«Fins i tot els qui escapin dels desastres naturals, moriran d'una malaltia horrible». Aquesta va ser la predicció amb què Vangelia Gushterova, més coneguda com a Baba Vanga, va endevinar l'arribada del coronavirus. Aquesta àvia cega va passar a la història com una de les vidents més famoses.

Al llarg dels seus 85 anys, la vident búlgara va endevinar el desastre de Txernòbil, la caiguda de la Unió Soviètica, els atemptats de l'11-S i el tsunami del 2004. Abans de morir el 1996, va deixar una llarga llista de prediccions que arriben fins a l'any 5079. Això inclou els vaticinis per a l'any 2023.

El 2022 va predir l'escalfament global que provocaria el desglaç i l'aparició d'un virus letal a Sibèria. També inundacions històriques a diversos països asiàtics i a Austràlia. Va pronosticar una plaga de llagostes a l'Índia, l'escassetat d'aigua i l'impacte negatiu de la tecnologia.

Les prediccions de Baba Vanga per al 2023

Quan era una nena, un tornado va arrossegar Vangelia deixant-la cega amb els ulls plens de sorra i pols. Aquest va ser un punt d'inflexió a la seva vida, ja que segons deia, va començar a rebre poders sobrenaturals. Assegurava que podia endevinar el futur, i aquesta és la seva predicció per a l'any que ve.

Una explosió nuclear

Entre totes les prediccions de Baba Vanga per al 2023, la que crida més l'atenció és la que adverteix d'un desastre nuclear. La vident que va predir el desastre de Txernòbil va avisar que el 2023 esclataria una planta nuclear. Una cosa molt preocupant tenint en compte el que està passant a Ucraïna.

Fotomuntatge de Vladímir Putin i un bombardeig a Ucraïna
Segons Baba Vanga, s'acosta un desastre nuclear. | CatalunyaDiari
 

Fa tot just uns dies el president de Rússia, Vladímir Putin, va amenaçar Europa amb un atac nuclear. A més, els russos continuen controlant la central de Zaporizhzhya mentre la guerra continua. La terrible predicció de Baba Vanga fa pensar que la cosa no s'acabarà gens bé.

Un tsunami solar

La vident búlgara també va predir l'arribada d'una tempesta solar massiva a una escala mai vista al planeta Terra. Segons aquesta predicció, el sol alliberarà una gran quantitat d'energia que causarà canvis elèctrics, camps magnètics i radiacions. Això provocarà grans danys a la Terra.

La primera afectada seria la tecnologia, i és que podria portar a una apagada digital total. Això no està tan lluny de la realitat, ja que diversos experts ja fa temps que avisen d'una possible tempesta solar. Segons diuen, això ens tornaria a portar a l'Edat de la Foscor.

Armes biològiques

Les prediccions terribles de Baba Vanga per al 2023 inclouen el desenvolupament d'armes biològiques per part d'un gran país. Aquestes armes serien assajades amb humans, provocant la mort de milers de persones. Segons la vident, l'any que ve veurem la letalitat d'aquest tipus d'armes.

Un científic fent proves
La vident va advertir de la creació d'armes biològiques letals. | Getty Images
 

Ara com ara, la Convenció d'Armes Biològiques dels Estats Units prohibeix aquest tipus d'experiments. Però hi ha altres països, com la Xina, que especulen amb una possible fabricació d'armes biològiques. Això posaria de debò en risc la seguretat del planeta i la supervivència de la nostra espècie.

Canvi d'òrbita de la Terra

Baba Vanga també va predir que el 2023 la Terra experimentarà un canvi de la seva òrbita. No va donar detalls sobre com es produiria aquest fenomen, però si passés tindria conseqüències devastadores. Qualsevol petit canvi a l'equilibri del planeta comporta canvis en el clima i el nivell del mar.

▶️ Vídeo del dia

A més, si la Terra s'acostés al sol augmentarien les radicacions i les temperatures provocant desastres de gran magnitud. Les glaceres començarien a fondre's i els mars pujarien provocant una emergència global. Per contra, si ens allunyem del sol, entraríem en una nova Edat del Gel.

Fi dels naixements

Aquesta és la predicció de Baba Vanga per al 2023 més estranya. Segons la vident, l'any vinent marcarà la fi dels naixements humans naturals perquè seran prohibits pels governs. Els líders mundials establiran per llei que només es pugui crear nova vida als laboratoris.

Segons aquesta predicció, els líders mundials i els metges experts seran els encarregats de decidir qui neix i qui no. Els pares tindran la possibilitat d'escollir els trets i l'aparença dels nadons. En tot cas, això augmenta el temor a un descens de la natalitat mundial.