La pregunta de mal gust de Catalunya Ràdio que ha aixecat polseguera a les xarxes

Molts usuaris s'han indignat amb la «poca professionalitat» de la ràdio catalana

Micròfon de Catalunya Ràdio
Una preguntada llençada a Catalunya Ràdio ha indignat les xarxes | Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio és una de les emissores per excel·lència del territori català. Per això, molts dels seus fidels seguidors no han arribat a entendre els últims temes que han tractat a través de les xarxes.

La pregunta és curiosa i fins i tot acceptable en un ambient íntim, però molts creuen que aquesta ràdio ha creuat els límits preguntant aquesta qüestió als seus espectadors. «Us tireu pets o feu caca davant de la vostra parella? On heu posat el límit? Volem saber les vostres opinions!».

Tot i que alguns no han tingut problema en explicar les seves intimitats amb la parella, altres s’han indignat davant la «poca professionalitat» del mitjà públic.

Crítiques a la pregunta de Catalunya Ràdio

«De pets i caca no ho sé, però si pogués posaria el límit sobretot en on van els meus impostos, especialment els que van cap a la Corpo», escrivia un usuari referint-se a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). La majoria ha criticat que els seus impostos es destinin a aquesta Corporació per acabar preguntant aquestes qüestions a l’audiència.

Alguns usuaris han ironitzat amb la «importància» de la notícia en un moment on les tragèdies no cessen ni a l’estat ni a la resta del món. Altres han aplaudit la pregunta, agraint un canvi d’informació en aquests durs moments.


Comentaris

envia el comentari