Rótulo en el exterior de el logo de Carrefour

El premi de Carrefour als seus treballadors durant la crisi del coronavirus

La cadena francesa de supermercats ha agraït l'esforç titànic del seu personal

El personal de supermercat està demostrant molta valentia i força en aquests moments, exposant-se al coronavirus perquè no ens falti res. Per això, Carrefour ha decidit compensar els seus treballadors per tots els esforços que estan fent. I és que, anteriorment, la multinacional francesa ja havia pres mesures econòmiques per demostrar la seva gratitud amb els treballadors, com l'augment del descompte de treballador, que va passar a ser d'un 8% a un 16%.

Aquest cop, Carrefour abonarà 200 euros nets en una targeta regal a tots els treballadors que hagin exercit durant l'estat d'alarma, i podrà ser canviada fins a final d'any. A més, Carrefour ha implementat unes mesures de seguretat excepcionals per tal de protegir treballadors i clients, comptant, així, amb el major pla d'acció del sector per prevenir el contagi. I és que, entre altres mesures, Carrefour va assegurar garantir guants, gel hidroalcohòlic, reducció d'horaris, instal·lació de mampares i neteja extrema en els diferents supermercats.

Consulta mèdica per a tota la plantilla

També va activar la Línia Covid per poder resoldre dubtes envers la salut i, des d'un principi, va donar prioritat als col·lectius vulnerables a l'hora de fer les compres. A això se li afegeix que, a partir d'aquesta setmana, els treballadors podran realitzar, a través de teleassistència, consultes mèdiques. L'empresa ha volgut destacar que «En el seu conjunt les iniciatives del pla anomenat 'Estamos contigo' persegueixen, en paral·lel al reconeixement social, anar un pas més enllà de la protecció i contribuir a l'estabilitat com a resposta al moment actual».

A més, la multinacional fa públiques a les seves xarxes socials, diàriament, fotografies i vídeos de treballadors a supermercats, així com del personal de neteja i desinfecció.