La imatge de la Grossa de Cap d'Any

Surt el número premiat de la Grossa de Cap d'Any amb 200.000 euros! El 72.656

Loteries de Catalunya posa a disposició dels afortunats múltiples formes per a cobrar els premis

El sorteig de la Grossa de Cap d'Any tanca l'any de Loteries de Catalunya. Un esdeveniment de loteria passiva que posa a la venda 100.000 números, del 00000 al 99.999, amb un total de 50 sèries, dins de les quals en format electrònic. El preu per bitllet és de 10 euros. 

Aquest migdia de 31 de desembre, el sorteig presentat per Marc Giró i Laia Ferrer, ha donat el primer premi: el número 72.656, que ha estat premiat amb 200.000 euros per cada butlleta. Un premi que s'ha venut a Castellterçol, al Moinaès.

Els números anterior i posterior al premi rebran 2.000 euros, la coincidència amb les quatre últimes xifres guanyaran mil euros; si coincideixen les tres darreres 250 euros i si són les dues últimes, 35 euros. A més, els bitllets que acabin amb l'últim número, recuperaran els diners jugats a la butlleta.

Els premis dins d'un mateix número guanyador no són acumulables. És a dir, que un número que és guanyador perquè coincideix més d'una xifra amb un dels números premiats, podrà guanyar només el premi més alt possible. 

Tot i això, els bitllets guanyadors en diferents sortejos, és a dir, que conté dígits idèntics de números guanyadors de diferents sortejos, sí que acumularan els premis, excepte els corresponents a l'encert de les 5 xifres dels números extrets en el sorteig, que no s'acumularan amb cap altre premi.

Com es poden cobrar els premis?

Les persones que hagin obtingut un premi de fins a 1.000 euros podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat una transferència directa al seu compte bancari, que es farà efectiva en un termini aproximat de 48 hores. Tots els establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya podran pagar premis en metàl·lic fins a 120 euros, mentre que els premis a partir de 50 euros es podran cobrar en qualsevol oficina de CaixaBank.

En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per Internet, els premis es rebran directament en el moneder del compte del jugador en la web i, en cas que l'import sigui superior als 600 euros, directament en el compte bancari que es va facilitar en el moment del registre en la web de Loteries de Catalunya. Tots els premis es podran cobrar fins al 31 de març de 2022 en la seu de Loteries de Catalunya presentant el bitllet original de la Grossa de Cap d'Any.