YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El primer premi de la Loteria Nacional cau íntegrament a una ciutat catalana

El segon premi s'ha repartit a València, Orpesa de Mar (Castelló) i Las Palmas

El Sorteig Extraordinari d'Hivern de la Loteria Nacional ha repartit aquest dissabte premis d'1,3 milions per sèrie a Sabadell, on s'ha venut íntegrament el primer premi amb el número 91.837.

Segons ha explicat Loteria Nacional, els clients que han comprat els seus dècims a l'Administració de loteria número 10 de Sabadell, situada al 348 de la carretera de Terrassa, són 130.000 euros més rics per cada dècim que hagin comprat. Concretament, s'havien venut deu dècims en aquesta administració. A més, hi ha hagut un afortunat que s'ha endut 15 milions d'euros gràcies al premi especial, corresponent a la fracció 10 de la sèrie 4 del número guanyador.

El segon premi, dotat amb 200.000 euros per sèrie, ha sigut pel número 29.040. Els afortunats havien comprat les seves participacions entre València, Orpesa de Mar (Castelló) i Las Palmas. També s'han repartit alguns d'aquests premis a través de la web de la Loteria.

El reintegrament ha sigut pels números 6,7 i 9

El reintegrament ha sigut pels números acabats en 6,7 o 9, és a dir, que les persones que tinguin dècims acabats amb aquests números, podran sol·licitar que se'ls tornin els 15 euros que van pagar per dècim.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari