Cablejat caigut al Nou Vendrell.

Preocupació al Nou Vendrell per la caiguda de pals de telèfon

Els veïns afirmen que es troben en mal estat i demanen el soterrament del cablejat

Els veïns del Nou Vendrell estan preocupats pel mal estat dels pals de telefonia del nucli. Aquest passat diumenge 11 de desembre va caure un d'aquests pals al carrer de Yuca i va provocar danys en un habitatge. El succés va tenir lloc de matinada i no va causar danys personals, però ha generat malestar perquè és el segon cop que cau un pal en poc temps.

Per aquest motiu, des de l'associació de veïns del Nou Vendrell temen que la situació es pugui repetir. A més a més, tot i que el pal va ser retirat pels Bombers, el cablejat que va caure segueix travessant el carrer. Això provoca inconvenients entre el veïnat del carrer, ja que no poden circular amb els seus vehicles.

Des de l'associació acusen la companyia de telèfon de desídia pel fet d'estar tres dies sense retirar el cablejat. Només es va posar una cinta per part de la policia local que, poc després, ja havia estat trencada. Això fa que la sensació d'inseguretat entre els veïns sigui màxima, segons han denunciat als mitjans.

Destrosses provocades pel pal telefònic que va caure.
El pal va provocar danys en un habitatge del carrer Yuca del Nou Vendrell. | Xarxa Vendrellenca

Demanen el soterrament de tot el cablejat

Des de l'associació veïnal i des de la Federació Xarxa Vendrellenca han exigit a la companyia elèctrica que retiri els cables. També han reiterat la necessitat de soterrar tot el cablejat, per evitar que passin més fets com aquests. La dues entitats també s'han dirigit a l'Ajuntament del Vendrell, perquè pressioni la companyia telefònica.

La Federació Xarxa Vendrellenca ha informat que ha obert un expedient davant el consistori i les empreses de telefonia per aquesta situació. Demanen solucions per resoldre el problema a la zona. Afirmen que ja fa temps que demanen el soterrament de les línies de telèfon perquè l'estat dels pals no és l'adequat.

El pal telefònic que ha caigut al carrer de Yuca del Nou Vendrell.
No és la primera vegada que cedeix un pal de telèfon al nucli. | Xarxa Vendrellenca