Mònica López, dona del temps, indignada: «Tots saben més de la meva vida que jo»

La meteoròloga va ser criticada després d'escriure un missatge feminista al seu compte de Twitter

Mónica López en el plató de TVE donde trabaja
Mónica López ha rebut crítiques després del seu missatge feminista a Twitter | Instagram

Mónica López, dona del temps de TVE, s'ha mostrat molt crítica a Twitter després que un usuari de la coneguda xarxa social possés en dubte un missatge feminista que havia compartit la coneguda presentadora.

«Llegeixo molts comentaris que insisteixen que no és necessari recordar que les nenes poden ser el que vulguin. Tant de bo arribi el dia en què realment no ho sigui. #QueNadaLasPare i #DayoftheGirl», va escriure López, acompanyada d'una imatge on apareixia ella al plató de 'TVE' amb aquest missatge: «Fomentar vocacions científiques a les noies».

La presentadora del temps de TVE Mónica López, en una imatge d'arxiu
La presentadora del temps de 'TVE', Mónica López, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Després d'aquest missatge, un usuari va replicar a López: «Sóc físic i jo crec que a vostè ningú li va dir que no ho fos. La meva opinió és que tothom faci la carrera que vulgui. Però perdoni, ja cansa el mateix discurs», va escriure el cibernauta.

Després d'aquest tuit, la dona del temps va respondre enfadada i va assegurar que a ella mateixa la van intentar convèncer per fer magisteri «i a la meva mare li deien que per què anava a enviar a la nena a la universitat. Ah no... que tots vostès saben més de la meva vida que jo», va apuntar. Després, la presentadora va publicar un article en el qual s'assegura que la falta de vocació de tècnica de les noies fa perillar el seu futur laboral.

En aquest text, se cita un estudi de l'ONU que apunta que hi ha titulacions feminitzades i altres masculinitzades, sobretot les relacions com la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques. «I deixo ja el tema que alguns teniu la capacitat de veure 'xungos' en tot #MadreDelAmorHermoso», va concloure Mónica López.

Els diferents missatges de la presentadora han generat diverses reaccions a la xarxa social Twitter


Comentaris

envia el comentari