Gràfica mostrant la diferència de preus de cada hora en colors vermell, groc i verd

Preu de la llum d'avui dijous, 3 d'agost: hora a hora

Estalvia molts diners consumint electricitat durant les millors hores

Estem a ple estiu i, justament, al mes més calorós. És per això que és interessant saber els preus de la llum de cada hora per triar el millor moment per encendre l'aire condicionat. Segons l'Operador del Mercat d'Energia (OMIE), aquest dijous, el preu mitjà de la llum s'establirà en 64,76 euros per cada megawatt hora (MWh) consumit.

Rellotges assenyalant les millors i pitjors hores del dia 3 d'agost
Les hores més barates són les marcades en verd. | España Diario TIPS

En comparació amb el dia d'ahir, podem confirmar que la tarifa mitjana de la llum ha patit un descens notable. Això és perquè dimecres passat, el preu mitjà de l'electricitat se situava en 76,09 euros per MWh.

Quines seran les hores més econòmiques del 3 d'agost?

Aquest dijous, 3 d'agost, el millor moment per encendre els electrodomèstics és de 14:00 a 15:00 hores. I és que, aquest, serà el moment més barat del dia, amb una tarifa de tan sols 23,51 euros el megawatt hora. És per això que et recomanem, que si t'és possible, centris el consum en aquesta hora.

Si no t'és possible, també és molt bona opció fer-ho de 15:00 a 16:00 hores, ja que el preu només pujarà 0,58 euros, costant així 24,09 euros. D'aquesta manera, aquesta es converteix la segona hora més econòmica de la jornada.

Taula mostrant tots els preus de totes les hores de la jornada del 3 d'agost
El preu de la llum més barat serà de 23,51 euros. | España Diario TIPS

Quines són les tarifes més cares aquest dijous?

A més de conèixer les millors hores de llum, també és interessant que sàpigues en quines hores és millor que no encenguis l'aire condicionat. Per això, et recomanem que evitis la franja que va des de les 21:00 fins a les 23:00 hores, ja que serà la tarifa més costosa d'aquest dijous. Tindrà un preu de 95 euros.

També és aconsellable que intentis no encendre cap electrodomèstic de les 20:00 a les 21:00. La tarifa de llum durant aquest moment es mantindrà a l'alça i se situarà en 89 euros.

Preus de les hores més barates i cares del 3 d'agost
El preu de llum més elevat del dia serà de 95 euros. | España Diario TIPS

Quines hores són les millors per fer servir la llum al matí?

Al matí, les millors franges horàries per fer ús de l'electricitat són les que comprenen les 11:00 i les 13:00, ja que tindran un cost de només 35 euros.

Preus de les millors hores de les diferents franges horàries del 3 d'agost
Et sortirà més barat consumir llum a la tarda. | España Diario TIPS

I a la tarda, quines hores hauria d'aprofitar?

L'hora per consumir llum a la tarda és la que hem comentat com la més barata del dia. Si no t'és possible, pots optar per la franja que té lloc entre les 16:00 i les 17:00 hores, perquè el preu del megawatt només et suposarà 25,11 euros.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!