Gràfic de barres que mostra els preus de la llum del dia 25 de juny de 2023 per hores amb colors vermell, groc i verd

Preu de la llum per aquest diumenge, 25 de juny: hora a hora

Estalvia a la factura de la llum utilitzant les hores més barates

El preu mitjà de la llum aquest diumenge, 25 de juny, s'establirà als 72,27 euros per megawatt hora (MWh) consumit. Una dada que hem pogut conèixer gràcies a la informació aportada per l'operador del mercat ibèric d'energia (OMIE).

Tenint en compte aquest cost, podem confirmar que el preu mitjà de la llum ha patit una baixada en comparació al dia d'ahir. Això és perquè, durant dissabte, el preu mitjà de la llum es fixava en els 82,34 euros/MWh.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!

Quines seran les hores més econòmiques d'aquest 25 de juny?

Si vols estalviar a la teva factura de la llum, has de conèixer en quines hores es troba el preu del megawatt més barat. Així doncs, el preu més barat d'aquest diumenge és de 0 euros i tindrà lloc entre les 15:00 i les 16:00 .

Seguint la mateixa línia, també has de tenir en compte la franja horària que comprèn les 12:00 i les 13:00 . I és que, sent la segona hora més barata del dia, tindrà un cost de 0,01euros el megawatt hora.

Taula que mostra els preus del megawatt de llum, hora per hora, del dia 25 de juny de 2023
Dóna un cop d'ull a les hores més econòmiques | España Diario TIPS

Quines són les hores més cares d'aquest diumenge?

Perquè el consum de l'electricitat no suposi un gran pessic a la cartera, has d'evitar les hores amb el preu del megawatt més elevat. Per tant, per a aquesta jornada us aconsellem que no encengueu els electrodomèstics en el rang horari que va des de les 22:00 fins a les 23:00. I és que, en aquest moment del dia, el cost serà de 127,59 euros.

A més, també t'has de fixar que durant la franja horària entre les 01:00 i les 02:00 , el preu de la llum també estarà a l'alça. Fer ús de la llum durant aquesta hora suposarà 123,21 euros .

Imatge de 4 esferes on es mostren les hores més barates i més cares del preu de la llum del dia 25 de juny de 2023
El preu més econòmic de la jornada serà de 0 euros | España Diario TIPS

Quines són les millors hores per gastar llum al matí?

Si necessites centrar el consum de llum al matí, el millor és que ho facis de 12:00 a 13:00 . El cost del megawatt durant aquesta hora serà de 0,01 euros .

Imatge de 2 columnes on es mostren les hores més barates del preu de la llum del dia 25 de juny de 2023, tant al matí com a la tarda
Et sortirà més econòmic encendre els electrodomèstics a la tarda | España Diario TIPS

I a la tarda, quines hores hauria d'aprofitar?

En cas que hàgiu de fer ús dels electrodomèstics a la tarda, l'opció òptima és la que us costarà 0 euros. Això tindrà lloc entre les 15:00 i les 16:00.