L'escut del Barça a la sortida del túnel de vestidors del Camp Nou

La primera plantilla del Barça accedeix a negociar la retallada salarial amb Bartomeu

Inicialment els futbolistes havien rebutjat la proposta

En la setmana prèvia del gran clàssic entre el Barça i el Madrid, s'ha parlat i molt de la rebaixa salarial que vol aplicar el president Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva a tots els treballadors del club. Una notícia que no ha agradat a ningú i que la primera plantilla blaugrana va rebutjar en un primer moment. Malgrat això, tal com avança SER Catalunya els jugadors estan disposats a asseure's en una taula de negociació per tractar les retallades salarials d'aquesta temporada.

Tal com explica el citat mitjà, els jugadors han accedit després que el club hagi confirmat que negociarà de manera inicial el cas del primer equip, de la mateixa manera que ja ho ha fet amb alguns jugadors. De fet, el Barça va anunciar la renovació de Ter Stegen, Lenglet, De Jong i Piqué aquest dimarts després del partit de Champions utilitzant una maniobra per allargar els pagaments.

El club ha acordat aplicar una rebaixa salarial aquest any i pagar la diferència en un futur. Un moviment intel·ligent de la junta directiva que farà que el pròxim president es trobi un augment de massa salarial en un futur.

 

Sergi Roberto i Griezmann poden ser els següents en renovar

De fet, fitxatges com Dest, Pjanic o Trincao ja van firmar el seu contracte amb aquesta fórmula i s'espera que altres jugadors com Sergi Roberto o Griezmann, que es volen renovar pròximament, també ho facin. Cas a banda és el contracte de Messi, que finalitza el juny del 2021 i caldrà veure quina mena de rebaixa es fa.

Cal recordar que el Futbol Club Barcelona ha patit una davallada molt important dels ingressos a causa de la pandèmia del coronavirus i que ja va aplicar una retallada salarial abans de l'estiu.